Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daria85

Polska = kraj nietolerancji, ściślej pobili mi chłopaka!

Polecane posty

Gość daria85

Mój chłopak pochodzi z Turcji a w Polsce mieszka od dziecka. Oboje jesteśmy głęboko wierzącymi muzułmanami - co okazuje poprzez ubiór oraz szerzenie wiary. Jednak nie jesteśmy nachalni, po prostu dobrze wyrażamy się o Proroku i staramy pokazać naszą religię od najlepszej strony. Dwóch przygłupów, podrostki z liceum - z tego co wiem klasa maturalna (sprawę zgłosiliśmy na policję) - pobiło mojego ukochanego. Za to, że nie polak a Turek, że nie katol a szyita, za to, że trochę ciemniejszy od nich.... Ma złamaną łopatkę, cały posiniaczony.... Jeden z nich z kpiącym uśmiechem na twarzy zwrócił się do mnie, że jeszcze mu za to podziękuję... Chciałabym zaapelować do Was mężczyźni(do kobiet również chciałabym się odnieść jednak my jesteśmy bardziej przyjazne innym) abyście nie osądzali kogoś na podstawie tego w co wierzy bądź skąd pochodzi! Kobiety! Jeżeli muzułmanin proponuje Wam związek to nie przekreślajcie go! Większość opowieści o bitych żonach to bajka! Ja sama jestem w cudownym związku, który został zakłócony z powodu nietolerancji moich rodaków. WSTYDZĘ SIĘ ZA WAS! Dzięki Allahowi kiedy Blent wyzdrowieje zamierzamy odwiedzić jego rodzinę w Turcji :) Chociaż na chwilę oderwę się od wyzwisk i groźnego wzroku mieszkańców pewnego zatłoczonego polskiego miasta. Co o tym sądzicie, czy nie powinniśmy bardziej karać ludzi za dyskryminację? Chętnie podyskutuję i wymienię poglądy i przy okazji: WIĘCEJ TOLERANCJI BO JUŻ DAWNO ZESZLIŚMY Z DRZEWA! :) Szukran

Gość jak twój chłopak pochodzi
z Turcji to czego się tu pcha??? :classic_cool: żartuję

Gość dggsgs
mieli rację, jeszcze im podziękujesz...

Gość milenam
Tak..kraj biedy i tandety umyslowej. Ludzie ograniczeni , patrza na wszystkich z gory, oceniaja. Coz.To jest Polska

Gość fuckingboooook
Allah akbar! ale lepiej w Turcji...

Gość BikiniKill
turki araby, a potem sie zaczyna poszukiwanie dziecka bo porwanie., bo sobie taki ubzdura ze go zdradzasz.

Gość jak twój chłopak pochodzi
patrza na wszystkich z gory, oceniaja. podaj mi przykład narodu, który tak nie postępuje, to ja tam jade ;) :D

Gość panzkosa
Powiem ci szczerze ze gó wno prawda ze Polska to jest najbardziej niekorelacyjnym krajem, sam mieszkam za granica we Włoszek,, i niestety w tym kraju jest kiepska opinia o kraiach muzułmańskich, często można usłyszeć w wiadomościach ze jakiś Ojciec Marokanki zabił swoja córkę tylko dla tego ze się zakochała w Wlochu, ale to prawda ze nie wszyscy muzułmanie są źli, poznałem dużo obcokrajowców z wierzenia muzułmańskiego Afrykanczykow z Cenegali (nie jestem pewny czy dobrze napisalem), tunezyjczyków, marokinów albaneczykow, i tez turków itp. nawet dobrze sie zaprzyjaznilem z Afrykańczykami, i o nich mam dosc dobre zdanie ale o reszcie... Marokańczycy są strasznie za swoja religia i by cie zabuli jeśli byś się z nimi nie zgadzał (oczywiście mowie o tych co ja poznałem a jest ich dość sporo). No i Turcy moja mam (niestety) chodziła z turkiem, tak powiem w skrócie ze wtedy straciła wolność( i z tej tez przyczyny przyjechałem do Wloch) nie będę się wdawał w szczegóły, powiem tylko ze moja mama miała bardzo ciężko zerwać z nim zaczynając od od groźb na śmieć przez telefon kończąc na na komisariacie policji za nachodzenie. Ale jak w krajach muzułmańskich pala ludzi za to ze maja biblie to już nie można się odezwać bo my musimy być zawsze tolerancyjni. moim zdaniem tolerancja jest potrzebna a z umiarem jak wszystko inne. czekam na odpowiedz aha i dziękuje tym co przeczytali.

Gość ladiiiiiii
bo to praktycznie tak jak nasi cyganie w polsce tylko ze jeszcze maja własnie jakas swoją religie z całkowicie pojebanymi zasadami i próbują ja wprowadzic w karju w ktorym ponad 90% to katolicy i taka jest tu ogolnie przyjeta religia i oni to powinni respektować lub zachowac te swoje durne obyczaje dla siebie w tym kraju.

Gość Gauwbudi
Taaaa bazujac swoja opinie tylko na spoleczenstwie londynskim pokazujesz jak bardzo jestes ograniczony hahaha! :p wiadomo ze tam wiekszosc jest nielegalnie, to patologia

Gość ladiiiiiii
bazuje kurwa swoją opinie na londynie bo tu moge obejrzec reakcje na ciapaków ludzi wszelkiej masci : białych, latynosow, czarnych, żołtych , polaków, ruskich, rodowitych anglikow, niemców itp itd i własnie jedyne przejawy jakiejs "sympatii" do tych brudasów zauważyłam (wstyd) u polek przeważnie bladych z mysimi blond włosami i szaro-niebieskimi oczami ktore ślinią sie na widok ciemnych włosow i karnacji tych typów :O i dziwić sie ze za granicą mają nas za kurwy :O boze widzisz i nie grzmisz

Gość autorko wstyd mi za ciebie
hahahah ty i muzułmanka ale idiotka... wiare oddaje za penisa...

Gość daria85
tak naprawdę to pobili go bo jest gejem

Buuuuhaha!:) szczegolnie mysi blond z szaro niebieskimi oczami! Ze tak spytam: prowadzisz badania czy wiesz z wlasnej zawistnej obserwacji? Przeciwienstwa sie przyciagaja, a zawistni Polacy zazdroszcza. Kiedy sie wam to wreszcie znudzi?

Gość DEBLU JULKU!
Turcy to nie Arabowie. Pałka z geografii i entografii i ...

Ja jestem tolerancyjny. A że w Turcji bieda to wiem. PKB/mieszkańca wynosi tam tylko 13 tysięcy USD. U nas w Polsce jest to 19 tysięcy.

Gość zebraaaa
u polek przeważnie bladych z mysimi blond włosami i szaro-niebieskimi oczami no co ty mi powiesz, ja właśnie tak wyglądam(tylko, że szaro-zielone oczy :D) i bardziej mi się podoba jaśniejsza karnacja :o jaki związek ma własny wygląd do gustu? ;/ chcą się 'wymieszać' ? :D nie wierzę w to..

Tzn. Turcja ma nadzieję na rok 2013, ale to raczej mało prawdopodobne. Prawdopodobnie 2021.

Nie rozumiem jak mozna popuscic szpary ciapatemu?! Rownie dobrze moglabys sie pierdolic ze swinia albo psem :-O Zabic cie ty obrzydliwa kurwo to malo!!!

Gość jedyni Muzułmanie zasługujący
na szacunek to Tatarzy, reszta do gazu!

Gość ha ha ha hi hi hi
za 50 lat nie będzie już chrześciajan w Europie, no może 20% :D

Początki obecności Turków w Polsce sięgają XVII wieku, kiedy powracające spod Wiednia wojska króla Jana III Sobieskiego przyprowadziły ze sobą pewną ilość Turków. Większość szła zakuta w łańcuchy, ale niektórzy - którzy przeszli na stronę polską - przybyli tu dobrowolnie i zostali za wierną służbę nagrodzeni. Mogli się też osiedlić.

Turcja nie zostanie przyjęta do Unii dopóty, dopóki nie przestanie dyskryminować Kurdów. Pozwolenie im na emitowanie w TV audycji przez 45 min w języku kurdyjskim, a przez 1 godzinę w radiu, nie przybliża ich do Unii ani na krok.

Gość Polska nie wyszła jeszcze z
mroków średniowiecza.