Gość Nina Aneta. Napisano Styczeń 16, 2011 Przeprowadziłam 20 dniową głodówkę. Teraz w ramach wyjścia chce powoli wprowadzać produkty białkowe. czy to dobry pomysł?? Tz przez tydzień tylko bialko, później będę powoli węgle dodawać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nina Aneta. Napisano Styczeń 16, 2011 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aaaaaaaws Napisano Styczeń 16, 2011 ile schudlas w kg? mocno widac po ciuchach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nina Aneta. Napisano Styczeń 16, 2011 mocno widać. Nie wiem ile;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jaaaaaaaasne Napisano Styczeń 16, 2011 Psychiatra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nina Aneta Napisano Styczeń 16, 2011 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pięknie Odchudzona Napisano Styczeń 16, 2011 To chyba nie jest dobry pomysl. Organizm jest wyglodzony. Dostarczaj mu powoli w malych porcjach ale WSZYSTKIEGO. A pomoc ci w odzywieniu oragnizmu moze ten preparat: http://allegro.pl/naturalne-witaminy-mineraly-i-swiatowy-hit-i1407959671.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*minerwa* 0 Napisano Styczeń 17, 2011 jojo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nina Aneta Napisano Styczeń 17, 2011 heh, jesteście bardzo pomocni :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nina Aneta Napisano Styczeń 17, 2011 wczoraj zjadłam pół kostki sera białego półtłustego. Dzisiaj puszkę tuńczyka w sosie własnym. Do końca tygodnia chce dojść do 600 kcal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nina Aneta Napisano Styczeń 18, 2011 Dzisiaj, a wlaściwie teraz : serek wiejski light i 100 gram polędwicy drobiowej. Nie czuję chęci jedzenia, można powiedzieć że wciskam na siłę. Białka zjadłam dzisiaj ponad 30 g, tłuszcz ok 5 i węgle ok 3. Kcal ok 250 Malo, ale chce kcal wprowadzac stopniowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nina Aneta Napisano Styczeń 19, 2011 dzisiaj/teraz 170 gram białego sera chudego i wiejski lekki białko : ok 40 g tłuszcze - 0 węgle ok 5 kcal 300 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sie zalogowalem Napisano Styczeń 19, 2011 pij soki wieloowocowe, duzo warzyw i bialko tez ..unikaj weglowodanow:-) male porcje ale kilknascie na dzien:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nina Aneta Napisano Styczeń 19, 2011 Dobra zjem jeszcze 200 gram krewetek. Razem będzie 500 kcal i prawie samo białko. Nie wiem czy to nie będzie za dużo;/ Nie jestem głodna, ale nie chce juz bardziej spowalniać metabolizmu. Czuje sie troszkę zagubiona.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nina Aneta Napisano Styczeń 19, 2011 podnoszę bo liczę że ktos sie zlituje i pomoże. Sęk w tym że ja mam nadal sporą nadwagę i chciałabym wciąż chudnąc... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nina Aneta Napisano Styczeń 20, 2011 Kolejny dzień - kawałek twarogu - 100 gram szynki Nie wiem co jeszcze.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość trtrtrt Napisano Styczeń 20, 2011 soki warzywne i białko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nina Aneta Napisano Styczeń 20, 2011 właśnie jem biały ser chudy- 250 gram W sobotę dodaje węgle bo mam juz dość tego białka. Najgorsze że nie mam wagi :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nina Aneta Napisano Styczeń 21, 2011 ajć znowu jem twaróg. Tym razem z cynamonem i slodzikiem. Potem będzie serek wiejski, albo 2. Od jutra wprowadzam węgle :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zalogowalem sie... Napisano Styczeń 21, 2011 i jak sie czujesz?:-) ile zrzucilas na glodowce? pytam bo moja pani zamierza tak sie odchudzac:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nina Aneta Napisano Styczeń 21, 2011 Nie wiem ile. zważę sie dopiero jutro. Ale nikomu nie polecam takiej diety, sama głodówka jest przyjemna, ale wyjście z niej, wmuszanie jedzenia itd to juz spory problem. Nigdy więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nina Aneta Napisano Styczeń 22, 2011 dzisiaj wypiłam kefir, a na obiad będzie jajecznica z białek i tuńczyka oraz szpinak. Czyli jakieś 30 g węgli i reszta białka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach