Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zasznurowana Lalka Voodoo

Co Was cieszy?

Polecane posty

Co Was cieszy? Tak na co dzień, sprawia że się uśmiechacie, choćby w samotności co sprawia że siedzicie np w autobusie i same/sami do siebie się uśmiechacie? Albo co sprawia, że jesteście szczęśliwi. Macie taką jedną rzecz która zawsze sprawi, że znów się uśmiechniecie nawet po najgorszym dniu w pracy? Jakimś nieszczęściu? Na malutkie dołki mam takie lekarstwo: http://www.youtube.com/watch?v=2VBqTwHlY5Q ( na końcu w tle śmiechy mnie rozwalają) http://www.youtube.com/watch?v=u5xu5oJrRFU I kilka innych. I cieszy mnie oczekiwanie na coś, jak wyjazd, odwiedziny, coś pozytywnego co ma się w moim życiu wydarzyć, samo czekanie na to daje mi kopa.

Gość fuckingboooook
mnie cieszy mysl że umre:)

jak mi jest smutno to sobie przypominam uśmiech mojego ukochanego i od razu się uśmiecham, a na ulicach zazwyczaj jak widzę straszą parę dziadków, którzy się razem śmieją, trzymają się za ręce albo żartują.... to mi daje taką nadzieje,że można kochać całe życie :)

wiele rzeczy ;) np moje zainteresowania (robienie zdjęć, pisanie ,malowanie) , imprezy , seks, komplementy ;) , zdane egzaminy na uczelni i kiedy uda mi się cos na niej pozytywanie zalatwić, kiedy obejrze fajny film ,śpedze z kimś miło czas, pośmieje się z nim. Poza tym podróze szczególnie za granice mnie cieszą bo uwiebiam podrożować.. i co jeszcze ... jak poslucham fajnej muzyki to mnie cieszy.. jak mam szczęście i mi sie coś uda

Gość trybun na kafe
ciesze się na myśl o tym jak świetnie będzie w tym roku a zacznie od końca stycznia, cieszą mnie też myśli, wspomnienia i takie tam różne wydarzenia:)

hmm poza tym jak jest pogodnie to mnie to cieszy ;) bo uwielbiam wiosne i lato.. jak mam dobry czas, jak pojde do fryzjera czy kosmetyczki..

wogóle staram sie być optymistką choć wiadomo nie zawsze się to udaje.. trzeba wierzyć w siebie w koncu ;)

Przede wszystkim: moja miłość :) Gdyby nie mój ukochany to nie byłoby tyle uśmiechów w moim życiu :) Poza tym mój kochany piesek, podroże, piękna pogoda.. Taaak- jak zaczyna się wiosna i nastają pierwsze ciepłe dni to chodzę cały czas uśmiechnięta :)

Mnie cieszy jak wracam do miejsca w którym spędziłam dzieciństwo idę latem nad jezioro, jest cisza nie licząc wiatru i świerszczy. Siadam na brzegu i wspominam. To nawet nie to że byłam wtedy szczęśliwsza. Raczej łatwiej mi przywołać tamte uczucia, zapachy, smaki zupełnie nie do odtworzenia w dorosłym życiu.

Gość fanka mandarynek
A mnie cieszy, jak moje dziecko chore na autyzm powie cokolwiek z sensem.

Gość cieszą mnie imprezy
ze znajomymi, błogie lenistwo, zaliczony semestr :classic_cool:

cieszy mnie fakt bycia w zwiazku z czlowiekiem ktory jest uosobieniem aniola, to ze mieszkam w pieknym domu ze posiadam wlasne mieszkanie, z ktorego wynajmu mam kase na wlasne potrzeby i duperele , ze niedlugo na moje konto trafi mega super hiper suma pieniedzy, cieszy mnie moj wspanialy zdolny brat ktorego za pare lat bedzie znal caly swiat, to ze bede miala dwa pieski niedlugo ze pomimo 26 lat wygladam jak nastolatka:) ze natura obdarzyla mnie uroda ze ludzie uwazaja mnie za wspanialego, charyzmatycznego czlowieka ze jestem lubiana ale sie chwale:) ale to bardzo dobra terapia, taki sposob na poprawe nastroju:)

-to,ze od ponad 4 lat mam cudownego,wspaniałego,kochającego faceta,ktory nigdy mnie nie zawiódł i jest dla mnie mega oparciem i przyjacielem - to ile pięknych chwil z nim spędzam - to,ze jestem zdrowa - to,ze mam super rodziców,którzy zawsze mi pomogą - jak swieci ładne słoneczko:D - to,ze połowe egzaminów na studiach mam juz za sobą - to,ze mieszkam w Polsce - mimo tych wszystkich absurdów kocham Polske i nie wyobrazam sobie zmiany miejsca zamieszkania:)

moj brat jest pianista choc ma dopiero 18 lat, wygrywa konkursy, w szkoke jest gwiazda. ludze placza na jego wystepach. osotatnio gral koncert dyplomowy w swojej szkole na polrocze i wszytskich zmrozilo. ja nie moglam tam byc ale pokazal mi dvd, ciary przechodza, ten chlopak ma talent niesamowity jak gra zatrzymuje sie caly swiat. dlatego jestem taka dumna. no i oczywiscie w planach ma kariere muzyczna koncertowanie...wiec nie zdziwie sie jesli faktycznie bedzie znany:)

he he a z tym drugim to juz inna sprawa. jestesmy kompletnymi przeciwienstwami ja ekstrawertyczka on introwertyk, ja balaganiara on pedant itd itd tak wiec love or hate relationship albo gadamy godzinami rozanieleni albo wyzywamy sie na pol osiedla:):):) ale wiemy oboje ze jakby przyszlo co do czego to wskoczylibysmy za soba w ogien

Gość adsad
gówno Cie to obchodzi !!!:D

Poza tym zawsze cieszyły mnie najprostsze rzeczy słońce, wiosna, śmiech dziecka dobra książka.