Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MARICA30

RODZINNE

Polecane posty

Gość Boże co za idiotka
A mąż te 4 lata to się angielskiego nie " naumial" :) żeby samemu te formularze wypełnić?

Gość marica 30
idiota to jestes ty ,,,,,maz bardzo dobrze zna angielski ...ale niema czasu zeby zajmowac sie papierkami,,,,,jeszcze stac go na 50 f zeby zaplacic firmie...bede miala pewnosc ze wszystko jest oki.....a ty idioto zajmi sie moze czyms pozytecznym a nie tylko głupotami

Gość marica 30
ponadto idiotami sa ci ktorzy sami tak o kims pisza,,,,,sami spadajcie wsióry jedne...hahahahahahaha

Gość nie wiem ale
nie mial czasu na robienie papierkow? toz to prosta krotka forma ;)

Gość nie wiem ale
no bo zeby o child benefit leciec, zeby prawnik skladal, to niestety nie wierze, ze chodzi o brak czasu. to jest najprostsza forma jesli chodzi o benefity i jesli ktos boi sie, ze jej prawidlowo nie wypleni, to nie zna jezyka. to jest smiechuw warte, ze niby sie sklada przez kogos, zeby miec pewnosc, ze wszystko bedzie ok. a prawnik za nic bierze to 50 funtow, korzysta z naiwnosci

Gość Boże co za idiotka
No jak stać was dać 50f za wypelnienie formularza w 5 minut to znaczy ze jesteście bogaci i benefity wam się nie należą

Gość marica 30
jesstesmy milionerami....ale jak wszyscy kombinuja i oszukuja to czemu my tez niemozemy zakombinowac? no dalej ,,,dajcie do wiwatu..

Gość dlaczego az takie
bydlo jak autorka tu przyjezdza? :-(

Gość sprezynka
boze ludzie ,jesli sie nie myle to nie tego dotyczyl temat.najwiecej maja do powiedzeniwa Ci co sa w Polsce bo nasluchali sie opowiesci o benefitach nie bardzo wiedza z czym to sie je ,a najwiecej maja do powiedzenia .zyczylabym bardzo Polsce i polakom ,aby taki system pomocy socjalnej , dla pracujacych za najnizsza krajowa ,byl w naszym kraju. wracajac do tematu .teraz czeka sie bardzo dlugo .bylam w CAB i powiedzieli ,ze czeka sie do roku i nic nie mozna z tym zrobic .gdyz sprawdzaja w polsce czy nie pobierasz tam nic .po zlozeniu pierwszej formy i wyslaniu home office .przyjdzie nastepna forma dla ludzi pochodzacych z zagranicy gdzie m.in .trzeba podac polski nip ,adres ostatniego pracodawcy .ja czekam od 17 czerwca 2010.oficjalnie mowia teraz przez telefon ze 12 tyg do 26 .malo tego mnie jeszcze poprosili o dokladne podanie danych kazdego pracodawcy i przepracowanego czasu pracy od momentu przybycia do uk (6 lat).zadzwonilam po jakims czasie czy dostali ,powiedzieli ,ze owszem 11 pazdziernika i ze to przedluza wniosek o kolejne 12 tyg .zadzwonilam tydzien temu i mieli oni do mnie zadzwonic o kolejne zweryfikowanie danych .niestety nikt nie zadzwonil. no i nie znaczy to ,ze tez bedziesz tyle czekac to po prostu lud szczescia

Gość krolik jak najbardziej po 6 m
raczej łut

Gość sprezynka
ooooo,sa ci ktorzy pozjadali wszystkie rozumy i polonisci rowniez buhahaha

Gość Mgun
Są i tlumoki

Gość marica30
SPREZYNKA ,,,DZIEKUJE CI,,,,MAM NADZIEJE ZE BEDZIE OKI,,I ,ZE TOBIE RÓWNIEZ SIE UDA,,POZDRAWIAM,,SERDECZNIE...NIC JUZ NIEPISZE BO JAK WIDZE KOMENTARZE NIEKTORYCH TO AZ ZAL....TRZYMAJ SIE SPREZYNKO

Gość sossssssssssssssssssss
to ile sie czeka?

Gość jonatan mackowiak
ja czekalem 3miesiace....

Gość jacob2828
hej .mi przyszly juz akty urodzenia ..czekam juz pol roku.wiec niewiem jak dlugo jescze?czy ktos wie?jak dlugo to bedzie trwalao?

Gość jestem z koronowa;)
podbikam temat;)

"marica 30 boze ,ale sie nakrecacie,,,widac ,ze niemacie co robic,,,mysle ,ze pisze to jedna osoba ,,,mój maz juz 4 lata pracowal w uk,,,wiec chyba sie nalezy rodzinne,," hahahhahaha ;-))) kolejna zasilkowa emigracja;_))) "a jak sie nalezy to trzeba brac" coz za wyrafinowane podejscie do zycia;-)) "a tym co sie niepodoba to niech nie pisza ,podejrzewam ,ze te osoby wielce oburzone co niby niebiora zasilków to wlasnie biora i z pewnoscie nielegalnie,,,ja jestem marica i niezycze sobie zeby jakis osobnik pisal ,ze jestem kimona ...." dobtrez kiciu podejrzewasz dobrez;-)))))

"[zgłoś do usunięcia] marica 30 jesstesmy milionerami....ale jak wszyscy kombinuja i oszukuja to czemu my tez niemozemy zakombinowac? no dalej ,,,dajcie do wiwatu.." kradnijmy bo innni kradna - no co tak podtswaowe wartsoci to sie wynosi z domu - to swiadczy tylko o ludziach ktorzy cie wychowali;-))) widac nie kazdy sie nadaje do bycia rodzicem:-)))

Gość jestem z koronowa;)
odjeb sie ror ..przelazisz z jednego topiku na drugi i pierdolisz bez sensu..odpierdol sie chamico jebana ty szmato zawszona

koronowo - zawsze robie to na co mam ochote - a twoje wyzwiska jedynie mnie motywuja;-))))

Gość do ror
pies nie ma co robic to jajca lize,widac cierpisz na nadmiar czasu

"do ror pies nie ma co robic to jajca lize,widac cierpisz na nadmiar czasu 08:04 [zgłoś do usunięcia] a ROR kretynka nawet nie zauwazyla, ze na starym i zapomnianym temacie szczeka Szczeka byleby szczekac Kretynka " no smialutko ulzyj sobie dalej wyzwiskamia - niech beda pod moim adresem - co mi tam;-)) wazne ze sobie ulzysz - a jescze seks dobrez relaksuje;))