Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość połowa ceny rzeczywistej

Za ile powinnam wystawić na allegro wózek, za który dałam 3 tys.

Polecane posty

Kupiłam Quinny Buzz. Cały komplet: gondola, spacerówka, akcesoria, fotelik maxi cossi + akcesoria kosztowały mnie 3 tys. wózek jest w stanie idealnym, bo o niego dbałam. Wygląda jak nowy. Wystawiłam go na all za 1.500 dodałam gratisy, zainteresowanie było duże, ale nikt nie kupił. za ile powinnam wystawić ten wózek? Szkoda mi opchnąć go za 1000

Gość 3241687666464
Ja nie kupiłabym tak drogo używanego wózka na allegro, bo bałaby,m się, że wózek może mieć jakieśą wady, którrych nie widać na zdjęciach. Za tyle kasy, to postaraj się sprzedać gdzieśw swoim mieście, żeby kupujący mógł obejrzeć osobiście i sprawdzić. Myślę że 1500 jest dobrą ceną, ale ja nie kupiłabym na allegro za tyle, tylko osobiście.

Gość Zawsze 50%! Nie ma sensu za
mniej. Sprobuj jeszcze inne serwisy. Allegro jest skomplikowane dla wielu ludzi (nie lubia placenia z gory za cos czego nie widzeli) i niektorzy wola podjechac do kogos z tego samego miasta, zobaczyc towar i zaplacic osobiscie (z reki do reki). Sprobuj gazete Oferta albo serwis Gumtree.

Gość ciekawska karolina
racja, tutaj kobitki pisza ze na allegro szukaja okazji, a 1500 zl to drogo, bo patrzac na allegro za 2100 zl mozna miec taki zestaw ale nowy, wiec 1000-1100 zl to max wg mnie

Sądzę że max na kup teraz to 1000zł, ale powinnaś wystawić na aukcję od 500zł lub mniej. Nikt tak naprawde nie patrzy ile Ty za niego dałaś a każy kto chce kupić wózek używany szuka okazji aby zaoszczędzić a nie płacić 1500zł skoro w tej cenie jest dużo nowych wózeczków innych firm z gwarancją.

Gość Kolorowanka.l................
Ja też wystawiałam wózek kupiony za 400 zł używany 3 tygodnie, wystawiłam za 150 w tym przesyłka gratis i też zainteresowanie było duże a nikt nie kupił. Także cięzko sprzedać cokolwiek używanego, jesli nie dasz ceny 20 zł...ludzie szukają okazji, ale najlepiej, żeby rzecz wartą np 200 zł kupić za 10.

Gość Zawsze 50%! Nie ma sensu za
Jak sie boisz przyjmowac obcych w domu, to zawsze mozna podjechac w jakies publiczne miejsce. Ja korzystalam czesto z Oferty (ale to bylo jakies 5 lat temu, wiec nie miala zbytniej konkurencji) i mam dobre wspomnienia. Raz umawialam sie na parkingu przez hipermarketem (bo zainteresowani byli z daleka), a tak to przyjezdzano do nas (dwa razy typowe mlode malzenstwa, raz malzenstwo mieszane i raz biedna wielodzietna rodzina ze wsi). Wszystko ok. Sprzedalam w ten sposob 3 foteliki (Peg-Perego, Chicco i Bebecar), krzeselko (Drewex), wanienke (polska bez-firmowa), lezaczek (polski bez-firmowy) i oddalam darmo wozek (tym biednym, bo byli bardzo potrzebujacy, mieli 5 dziecko, a wozek nie byl jakis drogi tylko zwykly polski bez nazwy sprzed kilku lat). Ogloszenia byly darmowe (i pewnie nadal sa...), zamieszczalo sie je przez interent i byly drukowane w gazecie w jednym wydaniu. Co wydanie trzeba je bylo ponawiac, jesli sie czegos nie sprzedalo. Zainteresowanie bylo duze (sporo telefonow).

haha, chyba żartujesz:D a co z reszta zrobie? idiotka:D

młoda mamo 90 mysle,ze ktos "dowcipny" podszył sie pod autorkę.... Wracając do tematu,fakt,załuje ze kupilismy wózek za ponad 4000 (bebe confort),bo trzeba było kupic używany ... A tak? Ten mój zestaw trzymam dla jakiegos dziecka w bliskiej rodzinie i po prostu dam gratis,bo sprzedac za 1000 to jak zrobic obcemu prezent. Taka prawda.

Gość Znam dziecko z takiej rodziny
Ja tez mysle ze to podszyw.

Gość Znam dziecko z takiej rodziny
Belle, ja tez mialam Bebe Conforta ale kilka lat temu Karta. Tego to bylo ciezko sprzedac!! Im bardziej udziwniony wozek i im drozszy tym trudniej sprzedajacemu niestety. No ale sie udalo... niestety po dlugim czasie. :/

nikt sie nie podszył ale wy chyba naiwne jestescie ze jak ja chce wam sprzedac wozek to co, nagle tylko polowe sprzedam?bo was nie stac na całosc?

Gość jak Ciebie było stać na całość
to oddaj biednym, a nie płaczesz, że 1000 zł to mało

no bo malo dalam 3000 zl, teraz mam wziac za wozek tysiac? ale co sie dziwic w tym zalosnym kraju biedota jezdzi wozkami za 400 zl

zreszta to twoj problem ze kupilas drogi wozek.kogo to obchodzi ze ty teraz chcesz go sprzedac za duza sume.twoja strata nikt ci nie kupi wozka uzywanego za 1500 zl. na allegro sa uzywane za 400-700 zl.bez przesady.

ale uzywane badziewia a to jest porzadnty wozek

ten porządny wózek jest potrzebny pół roku, później kupuje sie dobrą, lekka spacerówkę.

Gość autorko posluchaj
nie zwracaj uwagi na bezsensowne wypowiedzi kafeterianek :) ja gdybym miala znowu dziecko to chetnie kupilabym zestaw quinny ponownie bo mialam i bylam zadowolona.poniewaz nie stac mnie na nowy kupilabym wlasnie uzywany.1500zl jak na caly zestaw quinny w bdb stanie to adekwatna cena :)

no przeciez mam ze spacerowka:O kolejna idiotka:O ty wiesz jak wyglada kompletny buzz? gondola,spacerowka fotelik i akcesoria? widzialas ty kiedys normalny wozek a nie szajs za 400 zl?

ja mowie o wozkach quiny buzz wlasnie ze na allegro mozna kupic od 400- do 700 zl.kogo to obchodzi ze ty chcesz sobie zarobic na wozku.tak bardzo jestes zdesperowana ze potrzebujesz tylu p[ieniedzy?:D haha

no wlasnie nie potrzebuje ale za darmo go nie oddam:O a ty mloda glupia mamusiu siedz i licz swoje zasilki z mopsu:D

chyba mowisz o sobie bo ja nawet nie wiem co to sa zasilki z mopsu :D hahahahahah chyba ty sie o takie starasz jesli wiesz ze takie sa:D

Gość manipulacja polega na tym
chcesz się wyżyć zakompleksiona dupo? kasa to twój jedyny atut?bo po klasę musisz iść do kolejki takich jak ty....

pisalam "lekką spacerówkę"...... taka bogata, wyzywająca, a ma problemy z czytaniem... skoro my z mopsu, a Ty płaczesz, ze nie chcesz wózka za tanio sprzedać.....

biedne zalosne grube sfrustrowane maciory...nie stac was? to wypad:D papa

mnie było stać, zeby oddać kuzynce.... macioro

Gość ale sobie zrobiła opinie
autorka :O