Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małoszka

Róż na policzki

Polecane posty

Gość Małoszka

Proszę Was o poradę. Mam baaardzo jasnę, porcelanową, powiedziałabym nawet, że niemal przezroczystą cerę. Nawet tona podkładu w ciemnym kolorze nie jest w stanie tego zakryć. Używam odcienia podkładu i pudru w kremie w kolorze naturalnym. Chciałabym stosować róż na policzki, ponieważ rewelacyjnie wyglądam wtedy. Tylko sama nie umiem za nic dobrac koloru...;/ Lekki bronzer z wymieszanym rozświetlającym jest za ciemny, mam twarz po prostu jakby brudną. Różowy róż niestety sprawia, że moje naturalne lekkie rumieńce widać na kilometr w ciemności....:(

to idz gdzies, gdzie Ci doradza kolor - sephora, inglot itp. tak bez zobaczenie Ciebie na zywo nie da sie dobrze dobrac

Gość hhjskajhksjh
bo to ma być lekkie muśnięcie pędzlem a nie niewiadomo ile i wtedy będzię ok.

Gość anuśka25
mysle, ze zeby uzyskac naturalny efekt w twoim przypadku najlepiej bedzie wybrac brzoskwiniowy odcien. rozowe roze ;) latwo przedawkowac

Gość karkar55
Przy jasnej cerze swietnie sprawdzi się u ciebie lekki róż o zimnej tonacji. Ja długo szukałam odpowiedniego różu ale jest on fajnym urozmaiceniem makijażu. Nadaje skórze młodości i blasku. Najczęściej nakładam go pędzlem do różu z eshopannabelle. https://www.eshopannabelle.com/pl/akcesoria-do-makijazu/99-pedzel-do-rozu.html Nie jest drogi i co najważniejsze bardzo solidnie wykonany.