Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shexx

czy to moge byc klykciny w buzi? zdjecie

Polecane posty

Gość shexx

witam od paru miesiecy roznie mi cos w buzi najpierw to byly takie male niteczki za ostatnim zembem myslalam ze uszkodzilam sobie dziaslo jak mylam zemby ale topo paru miesiacach uroslo i boli mnie co pare dni okropnie, teraz to juz jest dude i zakrywa mi ostatni caly zab z prawej i lewej strony okropny ból glowy calej szczeki wszystkich zembow nie da sie wytrzymac tutaj wklejam fotki tylko prosze uwazac bo to nie wyglada dobrze!!!! http://www.flickr.com/photos/57011060@N08/ bede wdzieczna za pomoc czy ktos mi moze powiedziec co to jest? czy to juz moze byc duza klykcina? czy takie cos mozna uzunac laserem?

Gość klykcina to niebolesna zmiana
w kolorze ciala. Sprobuj na dziale macierzynstwo. Jest tam temat wirus hpv, klykciny konczyste bardzo duzy temat, aktywne uzytkowniczki ;)

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
moja rada - idź do stomatologa, wszystko co sie w paszczy dzieje to jego działka więc on powinien wiedzieć co to i co z tym trzeba zrobić

Gość aadasdfdasadf
przy okazji idź też na lakowanie zębów. Lepiej zapobiegać niż potem bulić na plomby

Gość ło matko i córko .......
to są fragmenty dziąseł :O niektóre nie wyszły jeszcze całkowicie i wtedy wystaje taki strzępek