Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnasdfd

Mój brat nie chce przyjść na nasz ślub i wesele.

Polecane posty

Gość smutnasdfd

Mój brat nie chce przyjść na nasz ślub i wesele. Od lat w ogóle nie chce wychodzić z domu, nie pracuje, nawet nie jest nigdzie ubezpieczony. Zasłania się agorafobią, ale kiedyś jeden psychiatra powiedział mu, że jemu jest po prostu tak wygodnie... Urzymują go rodzice. Sytuacja się zmienia, gdy poznaje jakąś dziewczynę. Wtedy jakoś agorafobia znika i jest w stanie pojechać nawet na drugi koniec Polski. Jest mi przykro, wszyscy będą się pytać dlaczego brat nie przyszedł..... I co ja mam mówić????

Gość smutnasdfd
Tak, dziewczyny zawsze poznaje przez neta. Trochę będzie mi głupio, brat to jednak bliska rodzina. Wszyscy będą się pytać "a gdzie brat?" i co ja im powiem? I tak już palę się ze wstydu, gdy znajomi pytają się mnie, czy on pracuje... Tym bardziej mi przykro, że wiem, że dla swoich dziewzyn jest zawsze na skinienie palcem, a do siostry nawet na ślub nie chce przyjść...

Gość smutnasdfd
Do kościoła nie chce przyjść, bo twierdzi, że nie lubi przebywać w kościele, a na wesele nie che przyjść, ponieważ mówi, że źle sie czuje w tłumie, w związku z czym nie da rady, bo zaraz zrobi mu się duszno, zemdleje itd. Chociaż przez jakiś czas rozważał przyjście. Z nim jest taki problem, że on sobie wmawia różne rzeczy, jest hipochondrykiem, a z medycznego punktu widzenia jest zupełnie zdrowy.... Nie jeden lekarz go badał. Nie mamy więcej rodzeństwa, uważam, że mógłby chociaż na ślub przyjść... Gdyby mu dziewczyna powiedziała, żeby gdzieś z nią szedł jako osoba towarzyszaca, to z cała pewnością by poszedł... Gdy chodzi o dziewczynę jakoś nie ma problemu....

Gość Ja tez nie chce
Co za problem, po prostu poweiedz, ze twoj brat odmowil przyjscia i tyle, a kiedy ktos bedzie pytal dlaczego, poradz, zeby zapytal samego zainteresowanego o powody.

Gość skoro jest jaki jest to wszysc
y wiedzą że wariat. A po co komu wariat na weselu? Niech siedzi w domu. Wszystkim będzie lepiej...

Gość smutnasdfd
Tylko to nie jest takie przyjemne, powiedzieć, że brat nie chciał przyjść. Jest mi przykro, bo myślałam, że w tak ważnym dla mnie dniu, brat będzie się cieszył razem z nami... A on mnie olewa...

Gość smutnasdfd
Po pierwsze nie wiedzą, że on się tak zachowuje, a po drugie nie wariat, tylko leń.

Gość smutnasdfd
Czasem mi się wydaje, że on jest zazdrosny o ten cały ślub....