Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwonkagh

W jakim kraju żyją najprzystojniejsi mężczyźni na świecie?

Polecane posty

Gość POLAK SMIERDZACY
a mnie ile bys dala za jedzenie kupy i wachanie piuerduw? :D

Gość cycaty adonis
W RUMUNI ...

Gość ;ppp
Najpiękniejszy jest już zajęty ;)

Gość ernesta pilarr
w arabii:)

Gość lov pt
najprzystojniejsi to PORTUGALCZYCY!!!!! sama mam faceta z Pt- szczerze w pl bym mogla takiego 20 lat szukac i bym nie znalazla- a dlaczego? bo ja w polsce facet uchodzi za przystojniaka to mu się w glowie cos przekręca...dziewczyny zmieniane jak rękawiczki, czasem i zdrady, wymagania co do kobiety...itp. w Portugalii- faceci w 80% wyglądaja podobnie wg mnie tzn - ciemne, czekoladowe oczy, czarne/ ciemnobrazowe wlosy, ciemny zarost, piekna karnacja i zdrowa skora ( taaak- ciezko znalezc wsrod portugalek, portugalczykow ludzi z problemami skornymi- czyli z tradzikiem)- no i białe ząbki. Przykład zyciowy- wejdzie na fb jakiegos znjomego- i popatrzcie na zdjecia facetow, jego znajomych....na 200-300 znajomych moze i by sie wyhaczylo z 15-20 przystojniaków. Ja jak przejrzalam liste znajomych mojego faceta ( ok. 240)- z czego 150 pare to faceci- to okolo 80-90 mialoby raj na ziemi w polsce tak, drogie dziewczeta, jedzcie do pt, a sie przekonacie... :D to nei są hiszpanie, siesta, seks, party, sangria.... Portugalczycy tak dowartosciuja kobiete i przychyla jej nieba, ze czlowiek boi sie zasnąc, zeby nie okazalo sie to snem ;) naprawde- połaczenie macho (w dobrym sensie- facet nie boi sie) z czułym ale namietnym kochankiem, doskoałym kucharzem, szefem i sluga zarazem ;) ale uwaga uwaga! bądzcie gotowe na miliony calusów kazdego dnia i przytulanie 100 razy dziennie! no i na seksowną pobudke o 5!! rano ale jedna rada- wybierajcie tych z polnocy ( braga, porto etc)..im dalej na poludnie- algarve- tym osobowosc bardziej hiszpanska....

Gość ty wy macie jakas
lov daj namiary na jakiegos wolnego jestem zainteresowana:)

Gość niebieska klapka
Bułgarrzy, Węgrzy Chorwaci Fajne chłopaki:))))

Gość a odwrotnie
Niemcy, nie wszyscy ale jest w czym wybrać, wysocy, zadbani ,,,wiele by wymieniać, choć Polacy też nie którzy są niczego sobie, ale pytanie było o obcokrajowców.

Gość gość
Szufladkowanie meżczyzn? Gdzie znajdę porządną kobietę dziewicę, bo w Polsce same k********y z dużym przebiegiem.

Gość gośćmmmm
Skandynawowie. Wysocy pow. 185, dobrze zbudowani z mocna sylwetka, doskonale ubrani, proste i zadbane zeby, gęste włosy. No i bogaci ;) Pracuje w spółce do które przyjeżdża ich masę i nie mogę sie napatrzeć :)

Gość gość
Turcja.Piosenkarze Tarkan i Gokhan Ozen mega przystojni.