Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbyt mloda by cierpiec

o cholera wpadłam!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość zbyt mloda by cierpiec

rok po slubie.. mam 26 lat niedawno skonczylam stufi a zaczelam pracowac i jakso zarabiac.. z mezem jestesmy szczesliwi .. dziecko planowalam w wieku 29-30 lat chcialam zebysmy sie zacieszyli jeszcze soba i chcialam zebysmy podreperowali budzet .. no ale cos dzis zrobilam test 2 kreski jestem w ciazy, nie jets to dla mnie jakas tregedia ale troche za wczesnie;( no sle cos.. nie cche mowic tego mezowi tak prosto z mostu o tym

czesc zobaczysz wszytsko sie ułozy jestescie małzeństwem pracujecie z drugiej strony wiek 26 lat to dobry moment na ciaze zeby były wieksze szanse ze nie bedzie zadnych komplikacji z praca sie jakos załatwi trudno stało sie i trzeba sie z tym oswoic a maz skoro nie planowaliscie jeszcze dzidziusia to pewnie bedzie w małym szoku ale sie ucieszy bedzie dobrze :*

Gość pata taj
kurde, to nie wiesz skad sie biora dzieci? studia skonczylas a nie wiesz jak ciazy zapobiec??

Gość kot13
Pomyśl, 3 lata to nie jest dużo, jak będziesz miała 29 lat to jest najlepszy okres dla kobiety do robienia kariery- dziecko w tym czasie w przedszkolu już będzie podczas gdy Twoje koleżanki będą rezygnowały z zawodowych planów na rzecz dziecka. Ty będziesz już mogła z dzieckiem wyjechać sobie na wakacje albo pomogą dziadkowie a Ty z mężem odpoczniesz sobie w ciepłych krajach ( choć wątpię byś miała na to ochotę bez dzieciaczka) . twój wiek jest super na ciąże:-) Mężowi tradycyjnie w czasie kolacji podaj torebeczkę prezentową z małymi skarpeteczkami- zobaczyć jego minę- bezcenne:-) Będzie dobrze:-)

Gość gratuluje
ja niedlgo koncze 30 maz 32 o dziecku tak rozmawiamy ale jakos nie mozemy sie zdecydowac zawsze cos a to praca/wakacje/kursy i tak odkladamy te decyzje z roku na rok, czasem zaluje ze nie wpadlismy za mlodu;)