Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makashi makashi 94

Fani mangi i anime -Bydgoszcz

Polecane posty

Gość makashi makashi 94

wiem wiem to forum dla kobiet :] Ale jesli znajde choc jedną taką osobe to juz sukces ^^ .Wiec szukam osob ktore chcą wstąpić do bydgoskiego klubu mangi i anime :) .Mamy 40 aktywnych członków ale klub liczy 100 osób .Nie jesteśmy stowarzyszeniem ,nie mamy opłat działamy dopiero od roku Prosze sie nia śmiać :P jezeli znajdę chętnych to udzielę dalszych informacji

Gość Erikaa
Szkoda, że nie jestem z Bydgoszczy:-D

Gość makashi makashi 94
oczywiście mogą wstąpić osoby nie tylko z Bydgoszczy no ale wiecie to utrudnia tym osobą spotkania :/

Gość makashi makashi 94
UP ;)

Gość Eren
Jak coś jeszcze działacie to możecie dać mi znać. GG: 626362 Mam propozycję.

Gość saki ch
do makashi makashi 94 Spytam z ciekawosci :P W jakim wieku macie fanow? Nie jestem z bydgoskiego:D

Gość gość
a ja mam w d.upie wiek i nie patrzę na to. jak widać w polszy nadal zacofanie jak ciemnogród , ankieta na shindenie jest , na szczęście jest jakiś procent 20-25 i po 25 roku życia :D:D:D:D:D:D:D

Gość CHCE DO KLUBU ANIME
chce dołączyć do tego klubu!!!!!!!!!!!

Gość Takanori
Cześć. Chętnie dołączę.

Gość TimaChan
Jakby co to zapraszam najpierw do grupy na fb dla otaku z Bydgoszczy, okolic i całego Kujawsko-Pomorskiego. Tak najlepiej to ugadać :) Grupa nazywa się 'Otaku Bydgoszcz i okolice' :) jeśli będą problemy z odszukaniem to zapraszam na skype: jagoda_kldz

Gość gość
Szkoda że mam tak daleko :((

Gość Comics Soon Coffee
Witam, Klubokawiarnia Comics Soon Coffee w Dzień Komiksu 12 września organizuje Warsztaty Mangi i Anime, serdecznie zapraszamy https://www.facebook.com/events/909058989182762/ DZIEŃ KOMIKSU W CoSoCo - WARSZTATY 12 września o 11:00 Klubokawiarnia Comics Soon Coffee w mieście Bydgoszcz Zapraszamy wszystkich miłośników.

Gość gość
szukam właśnie takiego klubu pomimo że to co napisałeś ma już 6 lat ale proszę daj mi znać że jeszcze działacie

Gość timacosplay
Cafe Kino czasami organizuje coś (o ile ktoś wyjdzie z inicjatywą, ale to raczej jednorazowe prelki etc), poza tym jest też Stowarzyszenie Kitsune i Biblioteka Mangi bardzo sympatyczna, a do tego grupa cosplay kujawsko-pomorskie Do tego organizujemy cosplay meety dla wszystkich z fandomu - po więcej info zapraszam na fp Tima Cosplay lub GG 61622742