Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majooooo

jak poprosic kobiete zeby zgolila meszek nad ustami????

Polecane posty

Po wosku włoski odrosną ciemniejse (takie sprawiają wrażenie) i trzeba czekać aż osiągną konkretną długość żeby wosk je znowu "chwycił". W sephorze są prepararty sally hansen do rozjaśniania niechcianego owłosienia. To najlepsze wyjście :)

Gość a czy wy wiecie,drogie dzieci
ile jest przeciwwskazan,na takie laserowe zabiegi?tak ze,nie kazdy moze to zrobic.pozostaje tez kwestia ceny,i w ostatecznosci,pozostaje wosk...

Gość ziemkaa
lessi może twoje, bo moje po wosku odrastają takie same, więc nie mów za ogół kobiet.

Ja akurat nie mam tego problemu :) jest to bardzo proste zjawisko - włosy w konakcie z powietrzem ulegają rozjaśnieniu - dlatego np końcówki włosów na głowie masz jaśniejsze czy np po farbowaniu odrosty wyglądają na ciemniejsze. Świeżo wzrastający włos jest ciemniejszy, przy kontakcie z powietrzem ulega stopniowemu utlenieniu.

Gość lekko wąśata
Ja miałam lekki wąsik -meszek, nie czarne kudły pod nosem i golę to od 2 lat zwykłą maszynką, raz na tydzień i wcale nie odrastają czarne i grube włochale. Szkoda kasy na jakieś plajstry. Mi ojciec wypomniał ten meszek i od tego czasu go likwiduję, bo mnie wkurzał:P (i meszek i ojciec;) ) Mieszkałam z Ukrainką kiedyś, miała czarne wąsy i nie wyglądało to zbyt kobieco i apetycznie. Jest duże prawdopodobieństwo (nie znam waszych relacji), że urazisz tę dziewczynę i że wcale nie zacznie likwidować wąsa. Może jest jakaś inna droga, np. anonimowa, wirtualna? Tak żeby się nie skapła, że to Ty? Ale jak nie wypali i w przyszłości jej zasugerujesz osobiście, to Cię powiąże z tą poprzednią próbą perswazji.

Gość trhytjuyikyo98p80pp0
Nie wolno tego likwidować!!!! Odrośnie mocniejsze i ciemniejsze!!!!!!

Gość trhytjuyikyo98p80pp0
Nie wolno tego likwidować!!!! Odrośnie mocniejsze i ciemniejsze!!!!!!

Gość lekko wąśata
NIEPRAWDA!!! MOŻNA TO LIKWIDOWAĆ, MOJA OSOBA TEGO PRZYKŁADEM!!! :)