Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mruczotka kotka

czy nie wypada ze on płacił?

Polecane posty

Gość mruczotka kotka

w czwartek byliśmy na wyprzedażach w galerii. On kupował sobie spodnie w housie a ja wybrałam sobie bluzeczkę, fakt,że tanią za 19,90. On zapłacił za obie rzeczy. W sob byliśmy w kinie na filmie 3 d, tez za bilety on placil i za popcorn, po kinie nocleg u mnie i jeszcze 2 piwa na stacji on kupił. Dziś byliśmy na zakupach w większym sklepie w galerii handlowej, za nasze zakupy było łacznie troszkę ponad 30zł, z czego jego tylko na 5zł, reszta moja, on płacił. Jesteśmy razem 4 mies oboje studenci, nie pracujemy. Czy aż tak go wykorzystuję? Gotuję mu obiady czasem, typu placki ziemniaczane czy zupy u siebie.

Gość mruczotka kotka
pewne rzeczy można grzeczniej przekazać chyba...

Gość golciaa
a sypiacie ze sobą? moim zdaniem bardzo dobrze,że on płaci . dobrze o nim świadczy

Gość jakas tak ja,
m,oj były chłopka te zza wszytsko płacił...dla niego było to oczywisste i normalne, nie dał mi płąvcić

Gość golciaa
jakby nie placił to by byłp sie czym martwić

nie przejmuj się, po prostu jest facetem i chce być w stosunku do ciebie męski... Nie wykorzystuj tego, ale też nie rozmawiaj z nim o tym, bo prawdziwego mężczyznę upokarza, gdy kobieta zauważa, że sobie z czymś może nie poradzić (tu kwestia ew. braku pieniędzy). Czasem po prostu szybciej wyciagnij portfel, albo unikaj wspólnych zakupów. Ciesz się, że jest taki, ale nie naduzywaj :)