Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beznadziejna Persona

KOCHAM DYREKTORE

Polecane posty

Gość milito
HURRRRRA

Gość fanka dyrektore
dyrciu gdzie jesteś? 😘

Nie no, myślałam, że ten topic umrze a tu masz:( BP co tam u Ciebie? Dużo wyjarałaś dzisiaj?

Gość ejjjj no co z Ostrą???
Kiedy będzie??? Na mejle nie odpisuje.. :(

pomarańczo ona się mnie boi i ucieka jak mnie zobaczy. Natknęłam się na nią parę razy ale gdy tylko dałam wpis to ona ucieka. Powaga!!!

Gość poważnie z tą ostrą???
:D:D Dyrektore ćmulu gdzie twoja ćwierćmózga koleżanka? :D

dyrektore- Ty nic nie rozumiesz. Ostra poprostu nie potrafi ze mną konwersować, jej poziom na to nie pozwala. Ona umie tylko warczeć, machać rączkami i robić buhahahaha

Gość Ostra to PiSowska
szmaa i dzifka bez szkoły, jak może być normalny ktoś, kto popiera J. Kaczyńskiego? Nie, Dyrekore? :)

Gość Ostra to PiSowska
Poglądy polityczne bardzo wiele mówią o człowieku, ale rozumiem, że widzisz tylko cycatą blondynę, wszystko jasne :D W zasadzie jeśli nie ma nic innego do zaoferowania... :D Chcę cię tylko uświadomić, że Siostrzyczka jest za teorią spiskową Dyrektore, ona też uważa, że to był zamach :D:D

dyrektore MoniaMonte HAHAHHAHHAHA .... to zastanów się dlaczego ona nie ma problemu z konwersacją z innymi? Bo wszyscy do niech machacie rączkami jak popaprani i wasze dialogi opierają się na -dwu góra -trzy wyrazowych wypowiedziach. Niewiem czy to można nazwać konwersacją, według mnie NIE

Gość Ostra to PiSowska
Nie rozumiem czemu żartujesz, ja piszę poważnie o tym spisku :o I rozumiem, że nie obchodzą cię jej poglądy polityczne tylko dziwi mnie twoja niekonsekwencja - na pewnym temacie jechałeś ostro po ludziach, którzy opowiadali o zamachu ruskich na polski rząd, a kiedy okazało się, że Ostra też tak uważa - stuliłeś dziób w ciup :D To świadczy o tym, że jesteś cienkim bolkiem :D