Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beznadziejna Persona

KOCHAM DYREKTORE

Polecane posty

Gość Można połączyć
i pytać dlaczemu 🖐️

dyrektore jaki szantażyk ?? po prostu jak ktoś kogoś drażni to wiadomo czym to skutkuje :P a co tam u ciebie dobrego dyrektore ?

hehe spokojnie, nie wychodzę poza rozmiar 36 , mieszczę się we wszystkie ciuchy więc myślę że ptyś mi nie zaszkodzi. Trzeba mieć energię bo pogoda znów się psuje :o

Szpileczka, ale przecież chyba najpierw ktoś Ci się musi spodobać, żeby go poznać bliżej? :P chodzi mi o real oczywiście :)

Szpileczka, ale przecież chyba najpierw ktoś Ci się musi spodobać, żeby go poznać bliżej? chodzi mi o real oczywiście Nie ma reguły.

Tap oczywiście masz rację, facet może być super przystojny, ale jeśli okaże się głupi jak but to i tak odpada. Dla mnie sam wygląd nie wystarcza ... nie wiem jak dla ciebie ...

W realu ? Najs :classic_cool: :D Czekam z utęsknieniem na wiosnę 😭 Zakupiłam sobie nowy kombinezon po super promocyjnej cenie :D

szpileczka... Tap oczywiście masz rację, facet może być super przystojny, ale jeśli okaże się głupi jak but to i tak odpada. Dla mnie sam wygląd nie wystarcza ... nie wiem jak dla ciebie . To chyba jasne, że jak ma móżdżek pantofelka to odpada już na starcie :O