Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buuba

Możliwa ciąża?

Polecane posty

Gość buuba

No dobrze.. a skoro mój pierwszy stosunek bez zabezpieczenia trwal okolo 2 minut i byl 3 dni przed okresem do tego bez wytrysku i baardzo powoli oraz nie do konca.. a 3 dni pozniej mialam normalny okres tyle ze bezbolesny to jest sie o co martwic? dodam ze teraz wypadaja mi dni plodne i mam napiete podbrzusze, rzadziej sie zalatwiam i nieduzo, boli mnie prawa strona podbrzusza i mam sporo sluzu. a. i 2 testy wyszly negatywnie. czy ciaza jest mozliwa?

Moim zdaniem nie. Po prostu panikujesz, a najlepszym i najskuteczniejszym rozwiązaniem jest pójście do ginka, po co tak żyć w nieświadomości i w stresie ? ;) Pozdrawiam.

Następna co najpierw się bzyka, a później się martwi. Po co to robisz jeśli do tego nie dojrzałaś? Dlaczego się nie zabezpieczysz skoro aż tak boisz się ciąży?

czesc na 3 dni przed okresem maszdni niepłodne wiec ciąza w tym dniu nie jest możliwa..na 10000000% nie zajdziesz na 10 dni przed okresem w ciaże bo wtedy przypadaja dni niepłodne;)

Gość buuba
a skad moga byc te zaparcia czy to wzdecie? bo rozumiem ze bol po prawej stronie to owulacja..

Gość dla 2 minut to ja bym sie
nawet nie rozebrala!!! to ma byc sex? 2 minuty? smiechu warte haha