Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amflkafklaedfl

czy ktoras z was jest blada? jak sie z tym czujecie?

Polecane posty

Gość amflkafklaedfl

zawsze sie czulam beznadziejnie z tym, ze jestem taka biala (nie moge sie opalac, rak w rodzinie). ale teraz przegladam foty kolezanki i np jej sobie nie wyobrazam opalonej, do twarzy jej z bladoscia... kurde, jak ide do klubu czy na impreze chlopacy zwracaja uwage tylko na moje opalone znajome, ja to juz sie nei licze chocbym nie wiem jak ladnie wygladala...

Gość natasza__
Ja mam porcelanową jasną skórę czarne wlosy i niebieskie oczy i uwierz mi wiele osób mi mówi że wyglądam pięknie z blada twarzą ... więc nie marudź :P

Gość hormon nieszczęścia
żałośnie czuję się jedynie latem, bo wszędzie pełno brązowych lasek, a ja chodzę na takich bladych szczudłach i straszę bladymi grabiami :P a najlepsze jest to, że jestem jakimś fenomenem i opalam się jedynie na mordzie :o

Gość to tez wazne
ja tez jestem biala i zawsze moje opalone kolezanki mialy wieksze wziecie ode mnie! u mnie w rodzinie nie bylo raka ale mam mnostwo znamion i zakaz opalania,w planach wyciecie najwiekszych nie czuje sie latem zbyt seksownie:( a na opalanie natryskowe co tydzien mnie nie stac

bardziej podobają się opalone laski to prawda ,a przynajmniej w Polsce.. niby moda na opalenizne przemija ,ale jednak nadal opalenizna kojarzy się bardziej z fajną laską niż bladosć

Gość amflkafklaedfl
no wlasnie, a ja mam zielone, nudne oczy i brazowo-mysie wlosy. farbuje je szamponamy do 28 zmyc. cholera :o

Gość Sailor Moon kiedyś oglądałam
ja uwielbiam swoją bladość. kiedyś bladość świadczyła o wysokim urodzeniu kobiety, bo tylko biedne kobiety musiały pracować fizycznie i chcąc nie chcąc się opalać.

teraz za ładne faceci uważają dziewczyny przede wszystkim : szczupłe , zgrabne ,opalone, długie włosy, ładna buzia, fajnie ubrana Jak to jest to dla nich już dziewczyna jest ładna

Gość amflkafklaedfl
probowalam, jednak zle to wyglada - rece odznaczaja sie od dloni, czy stopy od lydek. bo przeciez nie bede kazdego palca tym smarowala. poza tym prawie codziennie robie peeling twarzy (taka skora), a ciala raz na tydzien. to wszystko widac :o

Gość to tez wazne
a facetow to gowno obchodzi ze bladosc kiedys mowila o pochodzeniu kobiety z wyzsych sfer zaden facet nie lubi bladych nog i pieprzykow

Gość ja też jestem blada
Do tego stopnia że mi naczynka pod oczami prześwitują i mam wieczne cienie pod oczami ;/. Żle się z tym czuję, wręcz paskudnie. Dobrze, że jest fluid :P

Gość amflkafklaedfl
no ja tez nie mam za ladnej cery i tez ratuje mnie fluid :P tylko oczywiscie wydaje na niego kupe kasy, bo takich jasnych w sklepie NIE MA. a jak sa, to z rozowymi odcieniami.