Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dac sie zwariowac

ulradźwięki u kosmetyczki w pierszych tyg ciąży.Mogła zaszkodzić?

Polecane posty

Gość Dac sie zwariowac

Witam Nie wiedząc o ciąży (3 TYDZ) byłam na zabiegu kosmetycznym twarzy podczas, którego stosowano ultradźwięki, niewskazane w okresie ciąży. Czy któraś z Was miała podobne doświadczenie? Jakie skutki?

Gość Dac sie zwariowac
?

Gość buuuuuuuuuuuuuuuuu
Zależy co to było, peeling kawitacyjny, sonoforeza, mezoterapia, darsonval- teoretycznie nie powinno się stosować żadnych prądów w ciąży, ale znam kobiety, kosmetyczki, które same robiły sobie np. kawitację i wszystko było ok. Jak już wiesz o ciąży to nie rób zabiegów przy użyciu prądów, ultradźwięków, ale nie martw się , wszytsko będzie w porządku.

Ja będąc w 4 tygodniu ciąży, przed ślubem miałam różne różniste zabiegi kosmetyczne. O ciąży po prostu nie miałam pojęcia. Jakieś prądy, naświetlania i masę innych rzeczy mi pani kosmetyczna serwowała. Ba! 4 razy byłam na solarium! Syn urodził się zdrowy jak ryba ;] Już nie mówiąc o wieczorze panieńskim... Ale co jak nie wiedziałam, że mam lokatora w brzuchu. Także spokojnie, bo podchodząc do sprawy w sposób, że coś się złego robiło jak się nie widziało, to by wynikało, że całe życie nic nam robić nie wolno ;]

Gość aneta M. to ty
jestes w ciazy???? :)