Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młody stary kawaler

Nie chce się wiązać

Polecane posty

Gość młody stary kawaler
Przemowałem...kiedyś. Teraz mi nie zalezy. A co do tego wpisu ostaniego pana bądź pani - nieodmawiam i nie żałuje - w realu nie pozwoliłbym ci mówić takich rzeczy.

Gość nitka nadzieji...
To One musialy sie tez podobac Twojej Matce?

Gość nitka nadzieji...
To One tez sie musialy podobac Twojej Matce?

Gość młody stary kawaler
Nie- to bzdura wymyślona przez jakiegoś cwoka tu teraz. A w krzyło mnie to bo anonimowośc forum prowokuje to tworzenia takich beszczelnych odzwyek. Jednak prawdą jest że jak matka nie akceptuje dziewczyny/zony swojego syna to coś jet nie tak z tą dziewczyną. Matka wie w jakiś bliżej nie zrozumiały mi sposób co dla jej syna jest dobre bo ona zna go najlepiej, wychowała i ma z nim kontakt najczesceij. To co teraz napisałem jest poparte wieloma przykładami różnych moich znajomach. Tak po prostu jest.

Z tym sie nie moge dokonca zgodzic:P roznie to w sumie bywa... Niektore Matki maja do swoich przyszlych synowych od poczatku jakies dziwne uprzedzenia, na niczym nie oparte:P i tez znam to z przykladow znajomych i nie tylko;) uwierz:P

Gość dfgdfgdfg
Hej powiem ci autorze mam to samo spazylem sie pare razy w zyciu i boje sie milosci. W kazdej kandydatce widze jakies niedoskonalosci to jest chore. od 5 lat jestem sam z wlasnej woli.

Jak zobaczę bądź doświadczę to przyjmę to za fakt, wiary objawionej nie uprawiam z pobudek osobistych :P A teraz idę spać, jutro wieczorkiem tu wpadnę bo widzę że nitka zaczyna pękać :D

Gość qwaer
Jazeli nie chcesz miec dzieci a lubisz czesto uprawiac sex i zmieniac partnerki - poddaj sie zabiegowi WAZEKTOMI ja to zrobiłem i mam swięty spokój ż wpadkami. Zabieg ten nie ma żadnego wpływu na obniżenie potencji, z uwagi na komfort psychiczny - wzrasta wasze wzajemne pożądanie. Chcesz cos wiecej wiedziec napisz na GG> 11007509