Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet567

Kobiety, dlaczego ubieracie dopasowane spodnie?

Polecane posty

Gość facet567

Zamiast lużnych. Czy to taka moda, czy jeszcze inny powód?

Gość MartInkaaaaaa
Jak to PO CO? Dopasowane podkreslaja kobieca figure i sa sexi:) Rzecz jasna tzreba odpowiednie dobrac do swojej figury:) Poza tym jedna kobieta woli luzne inna dopasowane spodnie....ja zaliczam sie do tej drugiej grupy:)

Gość facet567
Dziękuję za szczerą odpowiedż. Ja też tak sądziłem, że każda kobieta w dopasowanych spodniach chce wygląda seksownie.

Gość tiajasnenn
Zakładamy jak już. Ubrać to można się albo choinkę:P

hmmm dlaczego wydaje mi się ze szukasz podtekstów seksualnych we wszystkim? temat o mini teraz dopasowane spodnie aż boje się zgadywać co będzie kolejne. Dlaczego ja zakładam seksowne spodnie hmmm bo mi w nich dobrze podkreślają moją figurę i wyglądam w nich ładnie a zarazem bardzo kobieco i seksownie mimo że to spodnie. Jednak robię to dla siebie żeby czuć się pewniej siebie to buduje dobre postrzeganie własnej osoby. Rzadko która kobieta czuje się sekowana/kobieca/atrakcyjna/ładna w czymkolwiek cały czas. Jasne gdy budzę się rano przy moim facecie bez makijażu, z zmierzwionymi włosami, ubieram codzienne ciuchy. Nie zniszczone i brzydkie ale ciężko je nazwać ciuchami kobiety wampa. Zwykły top, jakieś luźne spodnie a mimo to czuje się seksowna/ładna. Jednak tak nie jest zawsze czasami potrzeba nam decydowanego kopa i czegoś co sprawi że będziemy się czuć jak wtedy rano i to mogą być dopasowane spodnie. Dla faceta żeby jemu się podobać. Dla znajomych żeby słyszeć komplementy. Miło jest jeśli znajomi postrzegają nas jako ludzi atrakcyjnych a nie jako niezadbanych. Dla osób którym chce trochę przytrzeć nosa to chamskie ale czasami to najdelikatniejszy z możliwych sposobów odegrania się. Wydaje mi się że to dużo mniej szkodliwe niż plotkowanie czy złe słowa a przynajmniej daje ochłonąć. Np. gdy jakaś kobieta da mi odczuć ze czuje się lepsza(to naprawdę się zdarza bez sensu ale jednak niektórzy tak si zachowują) i jeszcze będzie się kręcić nie daleko mojego faceta. Następnym razem się dziwi ze mam dobry dzień i trampki bluza to nie to co lubię. Pewnie sposób na nieszkodliwe odreagowanie zazdrości zamiast awantury:P Dla ludzi od których coś potrzebuje. Ładni/seksowni mają lepiej (nie jest to może zbyt sprawiedliwe) ale uśmiech i pewność siebie otwiera dożo drzwi. Wszytko co napisałam sugeruje wykorzystanie swojej seksowności do innych celów. Chodzi o o że to balansowanie na granicy. Mało która kobieta chce być gwałcona w myślach ale prawie każda chce korzystać z tego co daje jej seksapil. Wszytko tez zależy od okazji. Bieganie w obcisłych dżinsach było by niewygodne ale w obcisłych gresach już bardziej choć i tak najlepiej w luźnych. Przy ponad +30 stopniach latem nie katowała bym się niczym obcisłym pot nie jest seksowny itd itd... Cała rzecz sprowadza się do jednego ubieramy jeśli mamy ochotę i czujemy się w nich dobrze.

Gość facet567
Dziękuję nibys za długą i szczerą odpowiedż, która w pełni zaspokoiło moją ciekawość. To nie ma nic wspólnego z erotyką, nawet o tym nie pomyślałem. Tylko po prostu moda kobieca.

facet567 -> proszę bardzo. Ta sugestia była spowodowana częstymi topikami jakie tutaj się pojawiają w takich sprawach dlatego niesprawiedliwie tak założyłam. A skąd takie zainteresowanie u faceta?

Gość facet567
Skąd takie zainteresowanie? Po prostu jako faceci jesteśmy wzokowcami. Wino przy świecach i romantyczna kolacja nie kręci. Ale widok kobiecych kontur ciała jak szerokie biodra, wąska talia i okrąglutkie i obfite pośladki mają wpływ na wyobrażnię.

Gość szatanna
Dopasowane to rozumiem - w sam raz, dopasowane do sylwetki, a nie że "obcisłe". Jeśli to taka definicja, to ja tak sie ubieram, bo wnerwiają mnie latające dookoła wory. Nie lubie jakichs tunik, farfoclów, falbanek, szerokich nogawek, pałętających sie rękawów, ubranie ma sie poruszac tak jak ja, a nie fruwac jak mu się chce. Obcisłych ubrań tez nie noszę, bo tez nie lubie czuć sie jak parowa w jelitku

ja ubieram bo podkreślają moje szczupłe nogi i fajny tyłek-a co,skromna jestem hehe :P ale zastanawia mnie dlaczego niektóe dziewczyny/kobiety które nie mają fajnej figury ubierają ciasne spodnie i wszystko im się wylewa,albo widać rowek :P

Gość seta0201 ...
do autora teraz tylko najwięcej jest spodni,które dopasowuje się do sylwetki,a ty widziałeś gdzieś jakieś luźne? chyba dresy albo sklep z babcinymi ubraniami

Gość ujpdma
ha ha ha. Macie tak wysokie mniemanie o swoim sexapiku,ale pewnie mordy macie brzydkie,usta-kreski i garbate nosy,ale u siebie tego nie widzicie.

Gość facet567
To nieprawda co pisesz. Jak na mój wiek to jestem bardzo przystojny, mam ładne usta i nos i inne części ciała. No fajnie, że się tak ubieracie. Też lubię popatrzeć na zgrabną kobietę w dopasowanych spodniach.

Gość facet567
To prawda, że 90% ma zgrabne tyłki i ładnie wyglądają.

Gość Fiutek456
Dobrze byłoby gdyby odpowiedż Pań była rzeczowa bez żadnych podejrzeń erotycznych lub zboczeniowych!

Gość Fiutek008
Silicowa, masz fajnego faceta który dzieli moje poglądy.

spodni nie mozna ubrac, no chyba ze w sukienke... mozna sie ubrac w spodnie!!!

Gość Fiutek008
Ewa; to chyba jakaś wyższa filozofia, czy spodnie nie można ubrać?

Gość utrzymanek78
A może panie podłożą foto w spodniach dopasowanych?

nie mam spodni nie mam tego problemu, a i dobrze wygladam, bo jak wiadomo facetom naj sie podobaja te w sukienkach i spodnicach:D

Gość facetoo
No nie wszystkim. Mnie podobają się zgrabne kobiety ubrane w dopasowane spodnie.

Gość A w jakie się mamy ubierać
?? W za duże, czy co? Jak są dobrego rozmiaru, no to są dopasowane, po co o tym wątek zakładać? Jakie to społeczeństwo durne... Prowokacja za prowokacją...

Gość tylko i wyłacznie
w dopasowanych ciuchach kobieta wyglada sexi !! nie ma nic gorszego jak laska w luznych portkach!!! dziewczyny noscie tylko obcisle rzeczy ito najlepiej ze seksownych materialow np. skóropodobnych!!!!!!!

Gość Facetowski2
Dobrze by było zobaczyć fajne foto.

Gość facetowski76
Ale super wyglad!

Gość taka fajna stronka 3445
A widzieliście takie cudeńka : http://sexciuszek.pl Mój facet jest wniebowzięty :)