Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolekcja-Ewy-Bien

Najnowsza kolekcja Ewy Bien

Polecane posty

Gość kolekcja-Ewy-Bien

Firma Ewa Bien produkuje bieliznę na światowych rynkach już od 1989 roku. Ta polska marka w 2009 roku została nagrodzona tytułem 'Jakość roku', a w roku 2010 odebrała laur klienta za 'Odkrycie roku 2010'. Ostatnie 10 lat pracy w firmie zostało poświęcone przede wszystkim strojom kąpielowym, co zaowocowało niemałą popularnością wśród przedstawicielek płci pięknej. Nieocenione jest także ogólne doświadczenie zebrane w branży bieliźniarskiej, które pozwala tworzyć bardzo dojrzałe i pożądane przez kobiety kolekcje. http://obieliznie.pl/najnowsza-kolekcja-ewy-bien.html

Gość karo_88
Bardzo kobiece wzory :) szczególnie pierwsze 3 zdjęcia mi się podobają i ostatni komplet :) a co do nowych kolekcji to ostatnio byłam na pokazie Krisline w Łodzi i muszę przyznać że też robi wrażenie! :) czekam aż będzie dostępna w sklepach albo na ich stronie :)

Gość spaaaaaaaaaaaaaaam
Won SPAMERKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

O ile spamu krisline czy jakichś innych beznadziejnych marek nie da się znieść, to Ewy Bień można tolerować. Staniki nie są najgorszej jakości, mają niezłą konstrukcję. Dziewczyny np na balkonetce zaczynają tę markę chwalić :)

Ale rozciągliwe niestety. Na moje normalne 70DD mierzyłam 65F z tych halc cupów, kształt rzeczywiście fajny nadają, ale obwód luźny i wiotki, 70 bym chyba na kokardkę wiązała ;) ... Miejmy nadzieję, że się wyrobią :)

Wszystkie są według mnie ładne no z wyjątkiem tego w paski brrr. Ciesze się że polskie marki wreszcie jakoś zaczynają wyglądać

Gość a ja uważam..................
ile ta modelka ma wzrostu - 150?! A bielizna droga.

Gość Jannette113
Witam. Odkąd kupiłam biustonosz marki Ewa Bień, doszłam do wniosku,że dokonałam bardzo dobrego wyboru. Podobają mi się fasony, kolorystyka też ciekawa, a co najważniejsze bardzo dobrze czuję się w tej bieliźnie i o to właśnie chodzi .

Gość RomekZBytomia
Też polecam staniczki tej firmy, są boskie

Gość gość
nie polecam ładne są, owszem, ale od 2011 roku niewiele się zmieniło, i są tak samo rozciągliwe i słabej jakości, jak wtedy ktoś opisywał za podobną cenę wolę kupić Ewę Michalak albo dołożyć i kupić "brytyjczyki"

Gość Kaśka52466
A ja polecam. Bielizna jest przepiękna i wygląda na żywo naprawdę świetnie :D Jeśli lubicie ładną, wygodną i dobrej jakości bielizne to ewa bien to dobry wybór.

Gość gość
Jak zmierzyć rozmiar tej bielizny żeby kupić dobrą? Chcę zrobić żonie prezent, a wiem że Ewa Bien jej się podoba.

Gość Gugania
Na www Ewy Bien jest dokładnie napisane, jak mierzyć bieliznę. Wystarczy wziąć bieliznę żony i zmierzyć. Ewa Bien ma nieco inne rozmiary niż większość firm. A model już wybrałeś? :D

Gość Gugania
Polecam komplet Balor. Różowiutki, taki walentynkowy, bo chyba o prezent na walentynki chodzi? Tak sobie przeglądam te komplety i chyba znów sobie coś kupię :)

Gość MarcinMarcinBik
No właśnie. Na walentynki niezły prezent. Też planuję podobny, ale moja dziewczyna ma już bielizne ewy bien wiec nie bedzie problemu

Gość Gugania
Oooo, widze ze panowie chetnie kupuja bielizne w prezencie. Tylko dobrze sprawdzajcie rozmiary, bo ewa bien ma troche inna rozmiarowke.

Gość Kaśka52466
Dobrze, niech kupują. Ładna bielizna to chyba najfajniejszy prezent jaki można dostać.

Gość DuzyBiust
Najlepsza bielizna dla kobiet z duzym i bardzo duzym biustem. Nie tylko komfortowa ale i bardzo kobieca. Polecam!

Gość gość
Dla kobiet z niewielkim i średnim biustem chciałaś powiedzieć.

Gość gość
kutwa, jaki spam :D naprawdę się ta bielizna nie sprzedaje i trzeba ją tak idi0tycznie ludziom wciskać? żałosne... :o

Gość gość
Uwielbiam bieliznę z tego sklepu! A mój mąż chyba jeszcze bardziej :P

Gość gość
polecam shanel.bloog.pl