Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

25-latek

jak to oceniacie?

Polecane posty

Mam 25 lat i nigdy nie miałem dziewczyny. Chodzi o to, że jestem całkiem normalnym chłopakiem, a właśnie z powodu tego braku doświadczenia z płcią przeciwną uważam się za jakiegoś innego? Powiedzcie, czy znacie osoby normalne osoby w moim wieku, które nigdy nie miały partnera/ki?

Gość popopoa
nie martw sie, moj obecny chłopak też ma 25 lat i nie miał dziewczyny mi sie to spodobało, że nie miał partnerki włóżku jest niezły mimo, widać ma to we krwi uczy sie szybko, nie martw sie

Gość popopoa
miałam 3 lat mam także 25 jest to bardzo normalny człowiek, poprostu nie było mu dane mieć dziewczyny i tyle,

no właśnie. Ja boję się ośmieszenia. W końcu teraz już gimnazjaliści mają doświadczenie. Nie chcę wyjść na ciapę.

Gość gromczyk
ja mam 28 lat i nigdy nie miałem dziewczyny

Gość ullas
przeczytaj sobie Wisłocka "sztuka kochania" po tej lekturze bedziesz mistrzem

Co z tego, że nie miałes partnerki? To nie czyni Cie innym ....czy gorszym, no chyba, że masz jakieś szczególne wymagania z kosmosu, a zwykła niepwenosc w kontaktach z kobietami jesli tylko o to chodzi raczej dodaje uroku niż go ujmuje... typ faceta jaki jest rozrywkowy wyszczekany i wszedzie go pełno jest dla nastolatek... z czasem się szuka własnie skromniejszych chlpaków... jacy są stabilni i nie przelecieli pół miasta ;P

popoa: nie pisz, proszę, że nie było mu dane, bo jak ktoś chce i szuka (naprawdę) to znajdzie. Chyba, że problem leżał w poważnych problemach zdrowotnych, wtedy jest trudniej.

Gość popopoa
twierdzi, że nie szukał miał inne zainteresowania

ja nie wiem, czy jestem skromny. Nie powiedziałbym tak o sobie. Mam raczej spore ambicje i nie jestem bojaźliwy w stosunkach z ludźmi ( także z dziewczynami). To prawda, że podobają mi się te o dosyć nieprzeciętnej urodzie.

popoa: a no właśnie, nie szukał, podobnie jak ja. Też nigdy na dobrą sprawę nie szukałem. Wygląd nie jest też zwykle przeszkodą, bo widziałem wielu brzydali z dziewczynami ( niekoniecznie brzydkimi).

Gość popopoa
także widzisz, jak tylko facet jest wartościowym człowiekiem to fakt iz jeszcze z nikim nie spał - nie przeszkadza

mi przeszkadza, bo czuję się jakiś inny- jak to napisałem w pierwszym poście. Brakuje mi też czasem ( ostatnio często) bliskości drugiej osoby.

Gość rtreeeeeeeeeeeeee
znajdziesz te odpowiednia to pewnie bedzie sie cieszyla,ze czekales na nia. tylko problem bedzie odwrotny. w tych czasach ciezko znalezc 25 latke bez przeszlosci seksualnej

nie chciałbym, żeby myślała, że czekałem na nią, bo to głupie tłumaczenie. Przecież nie musi być 25-latką. Młodsze też mi się podobają, a niektóre nawet bardziej.

nie musi też być dziewicą. Popoa: co rozumiesz przez określenie "wartościowy chłopak"?

Gość Kathastrofffaaa
Autorze ciesz się,tyle Ci powiem.Ja mam 25 lat i trzy związki za sobą z czego ostatni ciągnie się już czwarty rok.Żałuję że w ogóle wiązałem się z kobietami bo mogłem ten czas lepiej wygospodarować i zająć się sobą.Pamiętaj że kobieta = przeróżne problemy.