Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emmmmma

zanik bolu piersi na okres a tu ciaza

Polecane posty

Gość emmmmma

Czy to normalne dziewczyny zeby miec objawy jak na nadchodzaca @ a byc w ciazy, przestaly bolec mnie piersi jak przed okresem zrobilam test w 27dc a tu 2 kreseczki jak to mozliwe czy ktoras tak miala?

Gość emmmmma
hej moze testy sie myla...

Gość emmmmma
jestescie laski?????Moze ktos ma wieksze doswiadczenie to bylaby moja 1 ciaza....

Gość a wiesz w ktorym dniu
doszłoby do zaplodnienia? ktory to byl dzien cyklu i czy facet skonczył w tobie?

Gość nananannanana
ja tak miałam i parę mojch koleżanek

Gość emmmmma
A wiec dziewczyny wspolzyjemy bez zabezpieczen w sensie jak bedzie to bedzie a jak nie to nie jestesmy mlodym malzenstwem. Owulacja 13dc przypuszczam tylko z obserwacji sluzu i bole ktore mam w trakcie, wspolzyjemy srednio 3 razy w tygodniu takze nie wiem. No i oczywiscie bole jak na okres 7 dni przed @ jak zawsze. Dla mnie koniec bolu piersi to nie ma ciazy i czekam na okres z glupoty zrobilam test a tu niespodzianka, az wydaje mi sie to niewiarygodne dlatego pytam?

Gość emmmmma
Kobietko maznijcie chociaz 2 slowa latam do lazienki i spogladam co chwilke doszedl jeszcze ostry bol jak na okres a tu nic nie leci tylko jakies mleczne uplawy, wiem powinnam powtorzyc test, dzis nie mam mozliwosci a do jutra dostane bzika.

Gość cccvvvvc
To ciaza na 100 %

Gość sdf
pewnie ciaza. test nie myli. ja sie upewnilam u siebie 2 razy robiac test, bo nie wierzylam.. a ginekolog mnie wysmiala i powiedziala ze raz zrobic test wystarczy. wiec gratulacje :) okres moze wystapic, niekoniecznie krwawienie ustaje od razu. pojdz do ginekologa.