Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ssmycyskoo

Zostan konsultantka AVON ! to sie opłaca ;)

Polecane posty

Gość ssmycyskoo

Lubisz kosmetyki? Chcesz kupować je taniej? A może chciałabyś podreperować domowy budżet? Zostań Konsultantką / Reprezentantem Avonu. Poznaj korzyści płynące ze sprzedaży kosmetyków najwyższej jakości: PRACA W AVON TO SAMA PRZYJEMNOŚĆ 1. Sama planujesz swój czas pracy. 2. Sama wybierasz miejsce pracy. 3. Sama obierasz styl pracy. 4. Powiększasz grono swoich przyjaciół. 5. Systematycznie powiekszasz swój dochód. 6. Jesteś w pełni niezależna finansowo Już dziś dołącz do AVON: korzyści dla Ciebie to -wpisowe 0zł, -od umowy możesz odstąpić w każdej chwili, -profesjonalne szkolenia kosmetyczne, -opusty na kosmetyki do 40%, -bezpłatna dostawa paczki do domu - prezenty i gratisy WARUNKI: - mieć ukończone 18 lat i posiadać dowod osobisty - zebrać zamówienie o wartości min. 150 zł, (jest to warunek by nie placic za przesylke mniejsza kwota zamowienia koszt przesylki 10zł) Chętnie udziele wiecej informacji pod tym adresem ;) (lub pod tematem ) Agata: E-mail: agatagrajcar@interia.eu

Gość Asssska
Jestem konsultantka Avonu i moim zdaniem to super interes Mam dla siebie dodatkowe pieniazki a takze kosmetyki Ciagle jakies nowe promocje szkolenia Fajna sprawa goraco polecam :) !! Agata a skad jestes jesli moge wiedziec Bo ja byla bym zainteresowana zostaniem liderka

Gość ssmycyskoo
Jestem z Częstochowy :) chetnie udziele Ci wskazowek do zostania Liderka zaden klopot pisz na meila

Gość Asssska
dzieks ;)

Gość ssmycyskoo
Dodatkowe pieniazki zawsze sie przydaja ;)a

Gość bym was dziewczynki avonowe
wytulil, jak ladnie pachniecie to bym i bzyknal :classic_cool:

Gość ssmycyskoo
haha