Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ineskka

Piękny RÓŻOWY WÓZECZEK Chicco 3w1 dla dziewczynki!

Polecane posty

Gość a dlaczego tylko
2 miesiące?

Gość za drogo jakna używany
:)

Gość ineskka
Dostałam swój wymarzony Inglesine Classice, więc ten chcę odsprzedać, a cena jest taka dlatego, że jest praktycznie nowy, więc tylko w kwestii szczerości sprzedaje go w "używane".

Gość sluzebnicaaaa
nie wazne ile ..uzywany to uzywany i sprawiedliwie sprzedaje sie za polowe ceny

Gość Błękitna27
Ja nie znam takiego rodzaju "sprawiedliwości" To pamiętaj sluzebnicaaaa o tej "sprawiedliwości" jak bedziesz odsprzedawała swoje rzeczy - np auto ;]]]

Gość ineskka
To jest prawie połowa ceny: ja wózek kupiłam za 2200 w hurtowni w moim mieście + szpiworek + parasolka i plecaczek. No nic - jak ktoś doceni jego walory to polecam - szczerze. Pozdrawiam!

Gość ale co z tym czarnym nie tak
W życiu nie dostaniesz za niego 1.400 Ja swoją suknię ślubną miałam na sobie tylko kilka h, sprzedałam w stanie doskonałym, a i tak musiałam zjechać do połowy jej rzeczywistej ceny. musisz niestety wystawić za 700 zł

Gość zrrrt
cena dobra.

Gość sluzebnicaaaa
o czym Ty kobieto mowisz:Dzobacz jakie multum rzeczy do dzieci jest np na alegro,kto Ci kupi uzywany wozek za taka kase?skoro bedzie wyprzedaz tego rocznika i juz beda tan\sze...ale skoro jakis naiwniak sie trafi to gratuluje autorce dlatego ja rzeczy po dzicku nie sprzedaje bo ida za smieszne pieniadze niestety wiec daje za darmo9zebysmy sie zrozumialy sama ubolewam nad tym,ze placac za spodnie 100 zl dostalabym za nie 10 a zaloze malemu dwa razy)

co to za cena ? czym różni sie od wózka na 500 zł który posiada te same akcesoria swiat zwariował chyba by mnie musiało nieżle popierd....lic zeby wydać 1,5 bata na wózek

Gość sluzebnicaaaa
no i nie ukrywajmy musi byc z nim cos nie tak skoro tak chetnie sie go pozbywa po 2 mcach:p bo dostala w prezencie?ok ale tam ma wozek glewboki a tu fotelik....hm zostawilabym i spacerowka od razu:)

Gość sluzebnicaaaa
a i poczytalam opinie o tym wozku.... pponoc gondola ok ale spacewrowka i fotelik do doopy to juz wiem czemu sprzedajesz ,rezygnuje baaaaj

Gość sluzebnicaaaa
blekitna hahahahaha ales poszla ;p wkleilas najdrozszy model z 2011 roku skoro autorka ma wozek uzywany 2 m-ce to kupila model conajmniej z 2010

Gość sluzebnicaaaa
Blekitna autorka zreszta sama pisala ,ze dala za niego 1900zl;)

nie wiem czy ci pójdzie za tyle, przede wszystkim kolor - ewentualnych zaintresowanych kupnem bedzie o wiele mniej , nie z powodu że rózowy ( chociaż ja bym nie kupiła różowego ) ale wózek jest przeznaczony tylko dla dziewczynki . Poza tym chicco na allgero nowe , nie przekraczają 2000 zł z przesyłka. Ja za swój nowy zapłaciłam 1560 zł + 30 zł przesyłka. Wystawiłam za 700 zł , poszedł jak swieża bułeczka , kobieta wzięła dla chłopca bo był w uniwersalnym kolorze .

Gość sluzebnicaaaa
tzn tu pisala 2200 ale juz na aukcji kop"Mamy do sprzedania wózeczek wielofunkcyjny firmy Chicco S3 Auto-Fix TOP. Wózeczek był UŻYWANY TYLKO 2 miesiące! Wygląda jak nowy, a koszt NOWEGO TO: 1937 zł w promocji "

Gość ineskka
Dziekuję za komentarze - wszelkie - nie będę broniła tego wozeczka bo każdy ma inną opinie, a wózków do wyboru jest mnostwo. Ja go wyceniam na 1400 nie mając na celu zarobku - bo zarabiać na wózku nie potrzebuje - zwyczajnie jest mi zbedny więc wolałabym go sprzedac niż trzymac na strychu, ale jeżeli ktoś uważa, że prawie nowy wózek musiałabym sprzedać taniej to trudno - poczeka na strychu może na następną dziewczynkę w rodzinie, więc bez stresu dziewczyny. Miłego dnia - uciekam na spacer z małą.

Gość dziwne jakieś to...
dwóch wózków chcesz się pozbyć,w stanie idealnym??Bo wystawiłas tez jakis niebieski...

Gość jeden rok drugi dwa mce
heheheh tak tam kasy ful kupila dwa wozki:pi teraz trzeci:D pewnie ma tez starszego syna stad niebieski i teraz on bedzie piechata chodzil albo ....wystawia rodzinie badz znajomej ...wspanialomyslnie

Gość Azia88
Witam czy posiadasz jeszcze moze gondolke chicco bo nie wiem jak sie zakonczyla Twoja sprzedaz

Gość kukuryku.na.patyku
Azia ty jakas glupia jestes? :O Ten topik byl zalozony poltora roku temu a ty o gondolke raptem pytasz.....Filip z konopii normalnie :D