frania66 0 Napisano Styczeń 17, 2011 Od dwóch miesięcy 3 dni po okresie wystepuje u mnie brązowe plamienie,do tego mam mdłości,brak apetytu,bóle w okolicach nerek(takie rozpieranie),pobolewają mnie jajniki i czuję takie kucie w miejscu gdzie jest szyjka macicy.Z czym to może być związane?Bardzo proszę o radę.Chciałabym cos wiedzieć zanim pójdę z tym do lekarza(mój lekarz gin.na urlopie jest obecnie) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
frania66 0 Napisano Styczeń 17, 2011 wiem że już dawno powinnam pójść z tym do ginekologa ale miałam cały czas nadzieje że samo to się unormuje z czasem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
frania66 0 Napisano Styczeń 17, 2011 nikt ?ani słowa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ulka1113 0 Napisano Styczeń 17, 2011 skoro sama widzisz ze nic nie idzie w lepszym kierunku to nie ma na co czekac tylko isc do lekarza zwlekajac tylko bardziej sie denerwujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
frania66 0 Napisano Styczeń 17, 2011 rozumiem ,no ale dziwne ze nikt nic nie wie co mi może być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aisab2222 Napisano Styczeń 17, 2011 poszukaj i poczytaj w necie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach