Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izabbbaaalll

Jak wyznać komuś miłość, okazać, że jest dla nas ważny?

Polecane posty

Gość Izabbbaaalll

Jestem cholernie nieśmiała, mam 23 lata i do tej pory nigdy nie byłam blisko z facetem. Żaden z moich obiektów westchnień nie dowiedział się o moich uczuciach. Teraz znowu się ktoś pojawił. Zależy mi na tej osobie szalenie, ale boję się tego, że się skompromituję...Macie jakiś pomysł?

Gość ruty siuty arizona teksas
zrobic mu loda 🖐️

Gość Izabbbaaalll
Nie zabiega. Jest moim dobrym kolegą, a ja chyba tylko koleżanką, ale zależy mi na nim jak na nikim do tej pory.

Gość Izabbbaaalll
Nie wyobrażam sobie nawet tego, jak mogłabym to powiedzieć, w jakiej sytuacji. Przecież tak głupio znienacka, prawda?

Gość Izabbbaaalll
Hm, może nie od razu kocham cię, ale np. coś w stylu "jesteś dla mnie ważniejszy niż myślisz".

oooo to miłe :) to powinno pomóc, dac do myslenia :) napewno nie wystraszysz go tym :) Takie fajne, "neutralne" :) a dalej pozwol aby sie to po mału rozwijało :) "co szybko rosnie równie szybko wiednie"

Gość Izabbbaaalll
"Przyznaję, że ostatnio dużo myślę o naszej znajomości i uświadamiam sobie, że nie jesteś mi obojętny". Może jeszcze coś dorzucicie?

Gość Izabbbaaalll
Problem tkwi w tym, że on teraz przebywa za granicą, do kraju wraca za osiem miesięcy i zastanawiam się, czy mu to napisać w liście lub na gg, czy raczej poczekać aż wróci ?

Gość anita młoda cze-wa
ja powiedziałam przy nim że lubię anal nie do niego ale obok po 3 tygodniach byliśmy już razem

Gość Izabbbaaalll
Najbardziej boję się tego, że zrobię z siebie kretynkę, a że studiujemy na jednym kierunku, wszyscy od razu będą wiedzieć o tym, co między nami zaszło.

Gość Izabbbaaalll
Proszę o pomoc.

Gość Izabbbaaalll
Dokładnie. Nie chcę, żeby opowiadał potem ludziom z roku o tym wyznaniu.

Takie przechwalanie sie swiadczy tylko o niskiej samoocenie i probie go podbudowania. Wiesz ty go lepiej znasz. Myslisz ze zrobi cos takiego?

Gość Izabbbaaalll
Chyba nie, ale on jest też dość ironiczny i może mnie wykpić.

Jezeli cie wykpi to tylko dlatego ze sie boi własnych uczuc. Wraca za 8 miesiecy. A co jesli do tego czasu ci sie odwidzi a on np bedzie chciał byc z toba po tym co mu powiedziałas? hmmm ciezko tak na odległosc cos zbudowac. Jest to wynniszczajace bardzo. Nie mówic juz o tym ze nie bedziesz mogła przytulic, pocałowac i w gole :/

Gość Izabbbaaalll
Poradźcie mi co z kimś takim zrobić? A może lepiej nie mówić?

Gość Izabbbaaalll
On ma teraz dziekankę i wraca od października na uczelnię. Nie sądzę, żeby coś z tego było, w końcu do tej pory byłam tylko kumpelą, ale też już dłużej nie potrafię tego w sobie tłumić.

wiesz ze najszczesliwsze i najtrwalsze zwiazki sa wtedy kiedy na poczatku było sie przyjaciółmi a pozniej pojawiła sie miłosc :)

Gość Izabbbaaalll
Tak, ale też nie zniszczyć tych przyjacielskich podstaw.

Gość Izabbbaaalll
Wiesz, zastanawiam się też nad momentem, kiedy mu to powiedzieć? Zastanawiam się, czy nie lepiej byłoby napisać, ale może lepiej tak w cztery oczy?

Gość Izabbbaaalll
Wiem, że to dla niektórych z was to oczywiste, ale dla mnie wszystko to nowe i nie chcę popełnić gafy.