Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dupeczka z okieneczka

Dla kobiet, które usłyszały że są bezpłodne...

Polecane posty

Gość dupeczka z okieneczka

Nie wiem, może to przypadek, ale ja właśnie usłyszałam te słowa. Choć nie planowałam wtedy dziecka to była jedna z najstraszniejszych wiadomości w moim życiu. Oczywiście zrezygnowaliśmy z zabezpieczeń i jak już pogodziłam się z tą myślą bachhhhh jestem w ciąży... Oczywiście po porodzie wróciłam do antykoncepcji.. raz zdarzył się sex bez i ... bach druga ciąża.... Drugi przypadek moja szwagierka... to samo (niedawno urodziła pierwsze dziecko)... Dodam, że zaszła w ciążę jak już pogodziła się z faktem bezpłodności... i nie chciała zaciążyć... A więc... nie traćcie nadziei i lekarz nie zawsze ma racje... (acha dodam, że ja byłam u dwóch różnych lekarzy, moja szwagierka u kilku - innych niż ja)

bezpłodna kobieta nie może nigdy mieć dzieci. Bezpłodną stajesz się, kiedy masz wyciętą macicę np. lub przekwitła Nie ma szans na ciążę, choćby miał się zdarzyć cud.. niepłodna - tak, może mieć dzieci, ale ma małe szanse. także ty miałaś wyrok niepłodna, a nie bezpłodna tak, czy inaczej- gratuluję dziecka:)

Autorko ja miałam diagnoze postawioną w wieku 21 lat. Dzis mam 28 a efekt mojej niepłodności ma ponad 2 lata.

Mojemu ojcu powiedziano ze ma cos z plemnikami :) I nie moze miec dzieci..Moja mama byla jego druga zona..Z pierwsza wspolzyl bez zabezpieczen 3 lata..a z mama po roku bylam ja :)