Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MiMI:)

Patrzą na inne?!

Polecane posty

Dlaczego faceci(łącznie z moim) patrza na inne laski? na imprezie,ulicy,byle gdzie...po co?? Czy to znak ze sa nami znudzeni? Martwi mnie to;/

oczekuje rozsadnych wypowiedzi a nie jakichs zenujacych od zakompleksionych osob ktore chca dokopac innym;/

Gość ciekawy mezczyznaa
bo jesteś brzydka :D🖐️

Gość eh ahh ahh
aha i co bys powiedziała na takiego faceta... co jak wypije to na baletach patrzy na inne!! mówi która ładna fajna... a jak widzi,że mi się to nie podoba to się zaczyna smiać... albo tańczymy a on obejmuje inną i do mnie z tekstem czy ją bierzemy?? i się smieje... nie jestem tyle co zazdrosna(dobrze,że nie robi tego za moimi plecami) ale tu chodzi o szacunek do mnie!! on twierdzi ,że patrzyć sobie może...że to normalne. ale ja mu to i tak jakoś wybije z głowy. miałam paru chłopaków i żaden w tej sprawie nie był tak bezczelny jak on!!!

za normalne odpowiedzi mogę wysłać moje noszone majteczki pachnące kobiecymi soczkami

Gość Światowa Organizacja Zdrowia
Autorko, generalnie to każdy facet lubi sobie pooglądać inne dziewczyny (miłość do partnerki nie ma tu nic do rzeczy). Natomiast pytanie jest w jaki sposób to robi i czy przy Tobie? Jeżeli wlepia gały w tyłe/biust każdej atrakcyjniejszej kobitki na mieście to moim zdaniem to zwykły kobieciarz. Jeżeli zaś zdarzy mu się rzucić spojrzenie na jakąś bardziej roznegliżowaną panienkę to nie masz się czym przejmować.

"a jak widzi,że mi się to nie podoba to się zaczyna smiać... albo tańczymy a on obejmuje inną i do mnie z tekstem czy ją bierzemy?? i się smieje... " To nie jest normalne. wiesz o tym?

Gość eh ahh ahh
mi nie tyle co jest przykro.. ale ja mu np odpowiadam ....to się bierz... a on,że po co ,że ma mnie.... a popatrzeć może... ja wiem,dla mnie to również nie jest normalne. ja wiem,że faceci to wzrokowcy ale kurw... bez przesady.....

Gość eh ahh ahh
zakceptować to czy go zgnoić?

Gość ultrosonografika
ja to bym powiedziała na twoim miejscu "podoba ci sie to wypierdalaj do niej" i koniec tematu.

Gość eh ahh ahh
jak odeszłam z fochem i mu coś tam nagadałam bierz się to potem lata za mną po lokalu.... wydzwania mnie szuka.... to już jakis plus

Gość nosszka
Jestem z chlopakiem pare lat i nigdy nie widzialam zeby patrzyl na inne, a obserwuje bardzo uwaznie. Niektore dziewczyny moga trafic na normalnych, fajnych facetow tak jak ja :) i zgadzam sie z ultrosonografiką! A zreszta rob to samo co on! zobaczysz jak sie bedzie zachowywal:)

Mojemu bylemu ciagle glowa latala za jakas fajna laska wkurzalo mnie to, ze jak sie go pytalam co fajna?? to on od razu awanture robil, ze jestem powalona ze on sie na zadna nie patrzyl tylko na cos innego :O Sam fakt wypierania sie mnie wkurzal nie to, ze sie patrzyl. Ja w sumie nigdy sie nie ogladalam za facetami, a on mi to wmawial, no i nie daj panie boze jak sie ktos na mnie patrzyl to juz pieklo bylo :P Prawie kazdy facet sie oglada za laskami taka ich natura wydaje mi sie poki jest to w granicach normy to nic zlego. Ale jakby mi wyskoczyl z tekstem bierzemy ja to bym chyba nie wytrzymala takich zartow ;)

Ktos podszywa sie pod mój nick... Wiem ze on mnie bardzo kocha i szanuje ale to takie wkurzajace jak patrzy na inna...oczywiscie gdy zwroce mu uwage to moze ze na nikogo nie patrzy...w zyciu nie uslyszalam z jegoust ze jakas dziewczyna jest ładna

Gość taka jedna z mazowsza
ja jestem ze swoim facetem ponad 2 lata i ostatnio nawet rozmawialiśmy na ten temat,no i ja uważam że właśnie nienormalne to by było gdyby się nie oglądali za innymi! zdrowy facet bedzie patrzył na inne,i może sobie myslec o nich że fajne są,my też tak robimy,oglądamy się za facetami innymi.i nikt mi nie wciśnie kitu że tak nie jest. ważne że on i tak mnie kocha,tylko mnie i nawet jak zerka na inną to nie robi tego na tyle bezczelnie zeby mi zrobic na złośc,nie rani mnie to

ZAlezy jak kto to odbiera...ja osobiście czuje sie porównywana do tych innych,nie wiem dlaczego tak jest. Poprostu to jest przykre troche

Miałam takiego, który się bardzo oglądał, nawet w laski z TV patrzył jak w obrazek i z perspektywy czasu stwierdzam, że szkoda nerwów na takie związki :) Później tłumaczył, że to po to, żeby wzbudzić we mnie zazdrość, ale dojrzały facet zna inne sposoby na przyciągnięcie uwagi swojej kobiety niż udowadnianie jej, że inne są lepsze, ładniejsze, bardziej wyjątkowe... :/

Mój chyba jeszcze sie tego nie nauczyl...moze wkoncu dojdzie do takiego wniosku sam