Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja 56789

Mój mąż:(

Polecane posty

Gość ja 56789

mam pewien problem,jestem na urlopie daleko od domu i wciaz musze sie prosic meza o kontakt ze mna:( kurde jak jestem w domu to nawet z pracy potrafi pisac i dzwonic a teraz dupa,wiem ze mnie kocha i takie tam inne,zadna inna tez nie wchodzi w gre,staram sie zrozumiec co kieruje facetem ze nie chce wiedziec co u mnie???za 3 dni wracam co prawda ale wkurza mnie ten brak kontaktu niesamowicie...faceci odzywac sie,co myslicie?

Gość na babskim forum szukasz
porad od facetów? :D

Gość kokodżambo ikjinjnjnjk
oblej go kwasem solnym

Gość ja 56789
oj wiele ich tu wiele,ja trzeba to tez poradza:)

Gość na babskim forum szukasz
a mecz się skończył? na kafe siedzą same piździki a nie faceci :)

Gość ja 56789
no nie wiem,są tu chyba i normalni

Gość ja 56789
duperele..no nie wiem ja bym chciala wiedziec na jego miescu jak sie czuje jego zona i dziecko w drodze,ale jak to duperele to wczoraj postanowilam ze tez mam w dupie i sie nie odzywam,zauwazyl i sam sie odezwal ale co z tego i tak mnie to wkurwia

absolutnie nie bierz tego do siebie ale pamietaj ze wszystko zwiazane z faetami dziala odwrotnie. Najlepiej gdybys milczala, jesli masz dzieci to zadzwon do nich i spytaj co slychac itp, jesli sa jeszcze male to zadzwon do starego i spytaj co u dzieci i czy wszystko wporzadku, nie zachowuj sie jak ciota pytajac czy kochanie jadles obiadek? dobrze sie czujesz itp...bo to ponizajace. Jesli nie masz poza nim zadnych zobowiazań to poprostu zamilcz, zobaczysz ze sam sie odezwie, puki co masz urlop wiec odpoczywaj bo od tego sa urlopy. To moja dobra rada, cale zycie patrzylam na kolezanki cioty, którym to za bardzo zalezalo na facetach i skonczyly całe zycie tulajac sie za nimi. A to przeciez facetowi ma zalezec:) pozdrawiam

Gość królewski
i co o tej porze może robić słomiany wdowiec , oto jest pytanie ? oczywiście, że robi pranie i prasowanie a jeszcze odkurzanie musi zrobić :)

Gość ja 56789
dzieci nie ma,jedno jest ze mna w brzuszku:)

Gość po30stce
ma od ciebie parę dni wolnego, z tęsknoty nie uschnie, daj mu trochę spokoju