Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eresstoo

nie trawie jak mozna kupować cihcy na allegro..........

Polecane posty

Gość eresstoo

wytłumaczcie mi bo nie oragniam - po pierwsze czesto sa tam podróbki -po drugie ludzie bardzo czesto wylawiaja markowe drogie reczy w ciuhlandach , piora i sprzedaja za 10 krotnie wieksza sume - po trzecie jesli nawet jest to nowa rezcz nieuwazywana to skad mam wiedziec ze bedzie na mnie lezec dobrze - po czwarte niektóre rzeczy na wyprzedazach w berlinie sa tansze niz na allegro z 2 reki sprzedawana niwwiadomo przez kogo

Gość eresstoo
no chyab ze ktos kupuje bazarowe ciuchy na allegro ale tego tez nie ogarniam :P

Gość a ja uważam..................
to nie kupuj

Gość eresstoo
nie kupuje, tylko nie trawie dlazcego tal duzo ludzi w ogle sie tam ubiera

Gość Themen Neu
Niektórzy mieszkają w małych mieścinach gdzie są dwa sklepy odzieżowe na krzyż. Brakuje im kasy żeby pojechać do dużego miasta i się ubrać, to zamawiają na allegro żeby nie chodzić w tym samym co połowa miasta

Gość a ja uważam..................
otóż to....

Gość eresstoo
Themen Neu- ok wiem ze tak jest ale czesto sa robieni przez tych wystawiajacych w bambuko!!

i niektórzy mają taki rozmiar, że rzadko kiedy coś nie pasuje. ja na przykład noszę XS i po pierwsze ciężko dostać mi taki rozmiar w normalnym sklepie a na nowe firmówki żal mi wydawać kasę. po drugie nigdy nie zdarzyło mi się aby coś było za małe lub za duże. od tego są wymiary. po trzecie zawsze można trafić coś fajnego tańszym kosztem :)

Gość Themen Neu
eresstoo - masz rację, ja miałam zawsze opory jeżeli chodzi o zamawianie ubrań, czy butów na allegro. Ludzie potrafią taki bubel wysłać, że szkoda gadać. Moja siostra jakiś czas temu zamówiła torebkę, niby wszystko było okej. Właśnie było, bo po 3 miesiącach droga torebka zaczęła pękać, zmieniać kolor, wyglądało to fatalnie