Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vizytorka

PREZERWATYWA

Polecane posty

Gość black&;Lady
Postinor nie jest na liście lekow zakazanych, oczywiscie ze może przypisać Ci ten lek, gdy są ku temu odpowiednie przesłanki. O tym pisalam, ze partner nie obchodził sie z nią delikatnie, nie mysląc o jej potrzebach tylko o tym by szybciej.. mocniej... Splot złego nawilżania, mozliwosci złego zalożenia, i ostre bzykanie dał efekt...

Gość black&Lady
perwersjo i akronm idzcie rozpierdzelac inne tematy, jak juz tu jestescie do meritum prosze..

Akronim - przecież wiadomo co może mieć. nad czym się tu zastanawiać. :D

Teoretyczne rozważania nad tym dlaczego pękają gumki. :D Może dlatego, że chcą?

A co Ty właścicielka tematy, że zabronisz mi pisać? 😴 A to w ogóle pies jest? Bo może suka? 😴

*tematu A tak poza tym to nie zrozumiałaś pytania Summer. Ja wiem, że łatwo nie jest, ale jak ja zrozumiałam to i Ty powinnaś sobie poradzić. 😴

no wlasnie, mi gumka pekla w piatek wieczorem, nie mialam jak isc juz do gina, poszlam na pogotowie bo slyszalam ze byle jaki lekarz moze przepisac pigulke po a tu dupa, dwoch stwierdzilo ze sa katolikami i takich recept nie wypisuja, dopiero w pon na rano dostalam sie do gina i dostalam pigulke po, wiec jak to jest?? tylko gin moze wypisac recepte na taka pigulke?

Takie tabletki "po" to działają w zakresie 72 godzin od pęknięcia gumki.

Gość black>Lady
Nie , wlascicielką nie jestem, ani Ty... rozpierniczacie po całości kazdy temat, dlatego na tym forum jest taki syf i takie "Summerki" pozniej piszą głupoty ,ze czytac sie tego nie da. mało tego one myslą , ze tak trzeba... ze partner musi byc ostry, a wina leze po stronie czynnikow zewnetrznych. Perwersjo zaloz sobie topik i tam blablaj...

->broom Akronim - przecież wiadomo co może mieć. nad czym się tu zastanawiać. Są rzeczy na ziemi i niebie, o którym się filozofom nie śniło. Więc może lepiej wiedzieć jaki wsad się gotuje?

Black Lady - przecież takich czynników zewnętrznych wykluczyć nie można. Na dodatek to produkt masowy, wykonywany maszynowo. Mogła się zdarzyć gorsza partia. Mogły leżeć całe tygodnie na nasłonecznionej witrynie. Mogły zmarznąć podczas transportu. Bo ja wiem co mogło się jeszcze wydarzyć. Zdaje mi się też, że prezerwatywy są nawilżane w jakiś sposób więc tarcie nie jest im straszne. :D Nawet intensywne.

No sorry, ale jak Summer nie ma własnego rozumu, własnego zdania to już jest jej problem :D Dawno nie rozwaliłam żadnego tematu :( Czasy rozwalania tematów razem z Chamu minęły bezpowrotnie 😭

Summerki nigdy nie stwierdzily ze facet musi byc ostry i nigdy nie zwalilam wine ze ta gumka pekla na zla jakosc gumki

:D Piszę tak ponieważ właśnie wiele niespodzianek mnie spotkało. :D

Gość black>Lady
napisałam, ze lek moze przepisać ginekolog, jesli uzna ze jest potrzebny. Wiadomo, aborcje tez są nielegalne a są przeprowadzane. szystko zależy od lekarza. Lek należ przyjąć do 72h po stosunku, jest to związane z żywotnoscia uwolnionego jajeczka.

Gość black>Lady
Summer jasno stwierdziłaś ze partner byl delikatny i dbał o Twoje potrzeby.. a gumka pękla sama!!! jasne.. Broom nie mozna wykluczyć niczego, zawsze coś wynika z czegoś.

Perwersjo - jak odwyka to ja mu przypominać nie chcę. :D

A możemy już zaprzestać tematu "pęknięta gumka"? Chyba nic więcej nie wymyślimy ponad to, że pękła bestia i kłopotu narobiła.

Gość Summer19.
jak no wchodzil we mnie to bylam podniecona ale to byl 6 dzien cyklu wiec nie bylam max mokra, wiec moglo sie to zdarzyc, takze sie nie wypowiadaj jak sie nie znasz na rzeczy lubicie uprawiać sex w prezerwatywie czy bez???ponoć w prezerwatywie jak w plastiku dla facetów...

kurwa, przeciez od poczatku nie twierdze ze pekla bez przyczyny, pekla bo bylam niewystarczajaca mokra

Gość Summer19.
niewystarczajaca mokra kurwa