Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakaś taka głupia

spieprzyłam sprawę...chyab..:/

Polecane posty

Gość jakaś taka głupia
aj, bo zawsez jak zaczyna mi zależec to tak przeżywam...:/ przeżywam , ze sie wkurzył, głupio mi

dopiero przeczytalam ze ma 21 lat ten twoj facet... no coz faceci emocjonlanie dojrzewaja troche pozniej od kobiet. bo sie focha jakby ktos samochodzik zabral no straszneeeee. a moze on ma taki charakterek? tu sie focha, obraza a ty sie wysilasz, przepraszasz, on sie dalej focha, moze chce cie owinac wokol palca? tak czy siak milcz, niech sie wykaze dojrzałością albo spada na drzewo a ty spokojnie czekaj na kolejna milosc a za mlodszych sie bierz jak bedziesz po 30-tce

Gość jakaś taka głupia
nie no po prostu on ejst dobrze wychowany i raczej po prostu potraktował to jako niekulturalne... trochę go znam wiec raczej o to chodzi

Gość jakaś taka głupia
no terz juz sie nie focha chyba bo mi odpisał...ale ogólnie jest pytanie czy taka sytuacja wpłynie na asz aznomosc , wiecie jak to ejst, coś sie czasami zdarzy i juz człowiek inaczej 2 osoba postrzega

nie wplynie, spotkacie sie jeszcze kilka razy, bedzie fajnie, oboje zapomnicie o tej sytuacji albo straci ona znaczenie. co to za dziecinne myslenie? wyluzuj

Gość jakaś taka głupia
o mam tylko nadzieję , ze on będzie chciał się jeszcze spotkać.... no czasami mam takie dziecinne, ale to dlatego że takie syt już przeżyłam

Gość taka jedna głipia
ha, sam mi napisał po egzminie...wiec hcyba jest luz:)

Gość ffffffffff
up

Gość jakaś taka głupia
na szczęście jest dobrze:) widocznie nie jest taki fochaty;P