Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nigdy naga do konca

moj wstydliwy problem

Polecane posty

Gość nigdy naga do konca

ludzie! Mam pytanie! Czy haluksy mozna leczyc operacyjnie, ile to kosztuje? Jestem z mym ukochanym ponad dwa lata i nigdy nie pokazalam mu stop. Dbam o ich higiene i tak dalej. Ale mam taka ogromna bariere. Jak kapiemy sie razem to zawsze pierwsza wchodze a druga wychodze, uwielbiam plywac ale bedac nad morzem chowam stopy w piasek. na basem tez nie jestem w stanie sie wybrac. seks to jak jest ciemno albo pod koldra ale skarpetki takie male. nawet nie wiecie co bym dala za normalne stopy. Dobrze ze moj ukochany mnie rozumie i nie nalega ale chcialabym aby podziwial cale moje cialo tak jak ja jego.

Gość nigdy naga do konca
loda tez mu nie robie bo mam sztuczna szczeke

Można operować. Niestety odrastają i niekiedy nie ma sprawności w stopie całkowitej.

Gość Trelemorelebum
A może przesadzasz? Często wyolbrzymiamy swoje kompleksy i widzimy je zawsze na pierwszym miejscu. Warto popatrzeć na siebie tak, jakby się patrzyło na zupełnie obcą osobę - nie żartuję, spróbuj. Jeśli masz duże lustro, takie, w którym widzisz całą siebie, razem ze stopami, popatrz na siebie z daleka, z różnych stron, najlepiej przy pomocy małego lusterka, w którym obejrzysz się z boku, a nawet z tyłu. Patrz tak, jakby to była zupełnie obca, obojętna Ci osoba. Popatrz na "jej" stopy. Naprawdę takie złe? Spróbuj, możesz się zdziwić.

Gość agniechamgjgtgjgmd
wiesz ja tez mialam problem z tymi halufonami i poszlam na operacje. stopa tylko dobrze wyglada a boli i puchnie. Cos jest nie taj, odradzam

Gość WiktoriaZ.
Haluksy leczy się operacyjnie, ja się tak ich pozbyłam. Nieżałuję, faktycznie noga nieraz puchnie, ale nie bez przyczyny. Jak za dużo chodzę to tak jest, ale boli tylko na początku, potem już mija, a jak widzisz swoje piękne stópki, których się nie musisz wstydzić zapominasz o całym koszmarze związanym z bólem po operacyjnym.

Gość nigdy naga do konca
nie mam zadnych haluksow - tak tylko z nudow pisalam zeby zobaczyc co z tego wyjdzie