Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

HollyFire

Kurs makijażu

Polecane posty

Drogie Panie mam do was taką niewielką prośbę. Moja dziewczyna interesuje się makijażem, a jako przykładny chłopak wspieram ją w jej zainteresowaniach dlatego też chciałbym jej w ramach prezentu walentynkowego zafundować kurs makijażu tylko problem jest w tym czy coś takiego w ogóle istniej i ewentualnie można to zrobić?

Oczywiście, że taki kurs istnieje. Poza tym cieszy się bardzo dużym zainteresowaniem, ponieważ dziewczyny po ukończeniu go raczej nie mogą narzekać na brak klientek. Zajrzyj sobie na stronę permanentny.com tam znajdziesz wszystkie ważne informacje na temat szkolenia, które tutaj kończy się uzyskaniem certyfikatu.

Gość Makeup
Witam. Kurs makijażu znajdziecie również na szwedogroup.eu

Gość nuster
A to zależy czy kurs miałby być indywidualny aby sama nauczyła się malować i poznała najlepszy makijaż dla niej, czy już kurs bardziej profesjonalny, zawodowy? Polecam np. 2-dniowy kurs w Akademii Wizażu GOOD LOOK ( http://www.akademiagoodlook.pl )w Warszawie.A jeśli indywidualnie współpracująca Akademię Metamorfoz (http://www.akademiametamorfoz.pl ) Właściwie w Warszawie wybór jest naprawdę spory. Ale jeśli byłoby to na prezent fajnie żeby dostać do tego jakiś bon upominkowy i dopytać się czy firma oferuje cos takiego.

Gość NowakowaK
Beauty Box? Coś o nich słyszałam. A moja kuzynka tam chodziła. Dużo dobrego o nich mówiła. Była wręcz zachwycona. Czasem robiłam za jej modelkę ;p

Gość Inema
Właśnie, ktoś coś jeszcze powie o Beauty Box? Byłam na ich stronie i mnie osobiście bardzo przyciąga oferta i zakres programowy. Zastanawiam się nad kursem wizażu.