Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość notakhmm...

na czym można zarobić?

Polecane posty

Gość notakhmm...

w polsce,w jakiej branży mozna dobrze zarobić? własny biznes w jakiej branży ma szanse nie splajtować?

Gość małablondyneczka26-09
na bezrobociu nie splajtujesz

Gość dsff
chyba zartujesz ze ktos ci tu cos powie! jak ktos ma dobry pomysł na biznes to sie niem nie dzieli bo op co stwarzac konkurencje?? a oaoby ktore ci beda tu radziły ze moze to albo tamto tak naprawde nie maja o tym zielonego pojecia bo gdyby miały naprawde dobry pomysł to by go realizowały a nie dzieliły sie no bo konkurenacja. kołko sie zamyka. na nic nie licz tu.

Gość notakhmm...
dżizas,tylko zapytałam,bo tak mnie już wnerwia pracowanie na kogoś,sama na siebie wolaabym pracować.jak nie to to wyjadę za granicę bo w tym kraju nie da się normalnie żyć z takimi zarobkami...

Gość hasgytwevdz
sama mam biznes i zarabiam, ale nie powiem ci jak bo to mozna robic przez net i nie chce miec konkurencji. i nie licz na nic tu:)

Gość torresa
Nie ma pewnego sposobu na biznes. Raczej w każdym interesie można wtopić. Teraz warto inwestować w nieruchomości. Zarobki mogą być bardzo wysokie i atrakcyjne, warto obserwować ten serwis - http://www.oferty.biz.pl/ Tym sposobem można trafić najlepsze okazje.