Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pudelssss

tabletki poprawiajace libido

Polecane posty

Gość pudelssss

kobitki, mam pytanko : czy istnieja jakies tabletki które podnosza libido? i ktore mozna oczywiscie stosowac z tabletkami anty? pytam poniewaz duzo kobiet cierpi na brak lub slabe libido a ja biore tabletki anty 5 lat , wyprobowalam juz : logest, jasmin, jasminelle, cilest syndi i kilka innych rodzaji tabletek i po kazdych z nich mam niesamowicie slabe libido :( i glupio mi ze maż zawsze ma ochote a ja prawie w ogole, wiec jesli ktos wie o isttnieniu takivh tabletek podnoszacych libido i jesli ktos stosowal bardzo prosze o pomoc

A może spróbuj spirali albo krążka, skoro tabletki Ci nie służą? I czy pytałaś lekarza jak rozwiązać ten problem?

Gość pudelssss
wlasnie mysle nad spirala, ale widze ze lepsze spirale sa po 600 zl przy niej nie trzeba sie dodatkowo zabezpieczac ,znalazlam kilka spirali za 100 zl, lecz tam na stronie jednej z nich pisalo ze trzeba łaczyc je z tabletkami anty, co o tym myslisz? czy sa tansze takie spirale kolo wlasnie 100 zl zeby nie trzeba bylo dodatkowo łykac tabletek?

Gość pudelssss
ostatni orgazm miałam w chwili gdy pasikonik usiadł mi na łechtaczce, po czym odwrócił się do mnie i serdecznie się usmiechnął. Do dziś mam ciarki przechodzące po plecach

Gość pudelssss
ktos sie poddszywa pod moj nick pudelsss nie czytajcie glupot tego zalosnego kogos !!!!!

Gość pudelssss
wieczorami odwiedzam też często pobliską zajezdnię autobusową i proszę do tańca kierowców i mechaników, ale i tak nic z tego nie wychodzi :(

Ja bym zainwestowała w tą droższą, rozumiem, że to dużo jak na jeden raz pieniążków, ale dosć szybko Ci się to zwróci. Bo tabletki też tanie nie są niektóre. Wyszukaj jakiegoś lekarza, który po prostu zna się na tym i może Ci udzielić wyczerpującej informacji na temat różnych spirali.

Gość pudelssss
bojabojaboja - dziekuje za porade:) a ty podszywaczu pod moj nick wypierdalaj!!!!!!!

Gość Maria11111
Dla kobiet jedyny taki preparat jaki znalazłam to jest Erotine. Mogę polecić. Dostępny jest na stronie www.erotine.pl. Rzeczywiście zwiększa doznania, dodaje też takiego kopa energii, przez co człowiek po całym dniu nie czuje się sklapciały i ma jeszcze ochotę na jakieś zabawy łóżkowe;)