Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polll

najlepiej wrodzone kurestwo tlumaczyc temperamentem

Polecane posty

Gość polll

haha kobiety sa smieszne :D 🖐️

Gość ewella2
nie tylko kobiety się tak tłumacza , faceci znacznie częściej

Gość polll
facet ma testosteron ktory musi spuscic durna piczo :O

Gość polll
poza tm dochodzi jeszcze wrodzona chec zaliczania ale to co innego niz kurestwo u kobiet ,one lubia sie szmacic po prostu

Gość polll
bo tak jest, a kobiety probuja sie rownac tylko ze wychodza na kurwy

Gość ewella2
a ty próbujesz zabłysnąć intelektem a wychodzisz na kretyna

Gość dej3e39ejh
oprócz tego, słyszałem jeszcze takie tłumaczenie: bo kobiety też mają swoje potrzeby ;)

Gość polll
dej3e39ejh aty co pewnie erotoman ktory takie dziwki popiera ?

mezczyzni sa strasznie zachłani , nie dosc ze maja tylko jednego fiutka który szwankuje to jeszcze ciagle "daj daj daj mi mi mi" "jeszcze jeszcze jeszcze wiecej wszystko mi daj " "daj daj daj, prosze prosze, daj daj daj" "moje moje moje i moje" jak pies przy kosci "moje moje moje" grrry... i mówia ze to zdobywanie...a mi sie wydaje ze to na poczatku jest skamlanie skamlanie a pozniej warczenie. No instynk zwirzecy w tym wypadku napewno.

Gość faceci sa malutcy
tak mialam taka potrzebe, bylam sama, znalazlam kochanka, bo potrzbowalam bliskosci i czulosci, okazalo sie jednak ze facet zawsze szuka tylko cipki z ktorej sie pozniej nabija do kolegow :) gratuluje panowie 🖐️

Gość polll
faceci sa malutcy-- wlasnie o tym mowilem tepa szczalo :O takie kobiety ktore ida do wyra na 1 rande albo umawiaja sie tylko na seks nigdy nie zaznaja szacunku od mezczyzny ktory z nia to robi, ale i takie musza chodzic po tym swiecie zeby faceci mogli sie darmo zaspokajac :D a jak sobei szukasz bliskosci i czulosci to znajdz sobie fagasa na stale ktory bedzie o ciebie dbal i piescil itd.

Gość dej3e39ejh
a kobiety za to tylko: "ja ja ja i ja ja" nie nie jestem erotomanem, tylko śmieszy mnie po prostu sposób w jak mądry sposób (lub mądrymi słowami) niektórzy ludzie usprawiedliwiają swoją głupotę gdzies na erotycznym byl temat gdzie babka uprawiala ze swim facetem pissing i usprawiedliwila to belkoczac cos tam o zaufaniu, checi eksperymentowania, otwartosci i inne takie (brzmialo to tak, jakby osoby nierobiace tego byly jakies zacofane i gorsze) mnie jednak zdrowy rozsadek mowi, ze raczej naszczac na kogos kogo sie kocha mija sie z pojeciem milosci ale co tam moze sie nie znam ,jestem niedzisiejszy i zacofany

Gość polll
ja slyszalem ze teraz tylko anal jest prawdziwym dowodem milosci, naczytaly sie glupot w internecie , ktory normalny facet chce zapinac w dupe???

Wiesz ze lwy sa wstanie zabic potomstwo samicy która chca zdobyc? Zabiłbys małe dziecko aby sobie zaliczyc? A wiesz ze wśród wilków w stadzie to samice jest alfa i ona dowodzi? Wiesz o tym ze ona sobie wybiera samca reproduktora który ja zapładnia. Niestey po stosunku jej pochwa tak zakleszcza jego członka ze jak idzie to ciagnie za soba wijace sie z bolu samca. Wiedziałes o tym? U wiekszosci owadów jest tak ze o samica jest wieksza i dominujaca a samce spełniaja role tylko i wyłacznie reproduktórów, sa zjadani, zabijani lub wyrzucani ze społeczenstwa po spełnieniu swojego zadania.

Gość polll
such is life tak sobie mow 🖐️

sa wyjatki....łabedzie które wiaza sie w pary na całe zycie. Wiaza sie jak maja dwa lata, w wieku 4 lat zakładaja rodzine (malutkie) i sa razem do konca.Jak jedno umrze drugie zostaje samo.

Gość polll
naogladalyscie sie starych kurwiszczy w jakis dennych serialach i wydaje wam sie ze dawanie dupy ot tak ejst ok.. gdzie te normalne kobiety??

Gość dej3e39ejh
czlowiek rozni sie od zwierzat tym ze ma jeszcze rozum oprocz instynktów ale widac niektorych to niedotyczy

"naogladalyscie sie starych k**wiszczy w jakis dennych serialach i wydaje wam sie ze dawanie d**y ot tak ejst ok.. gdzie te normalne kobiety??" nie ma ...tak samo jak mezczyzn

such is life, faceci nie są jak lwy, tylko jak psy (bez obrazy) - bzykać by chcięli, ale szczeniaków się boją. mój pies się bał, podchodził z podwiniętym ogonem, wąchal i uciekał hehehe

Gość polll
najlepsze to jak sobie tlumacza ze maja potrzeby, ze to naturalne ze znajda sobie przyjaciela na niezobowiazujacy seks :D haha wecie co taki przyjaciel o was mysli? :D to co ja 🖐️

Gość śmierdzący Jacuś
Dzieńdobry Nie wiem nic o kurestwie ani o temperamencie ale chętnie się wypowiem. Mam maśe zainteresowań: kino, muzyka, film, TV, sport, motoryzacja i patrzenie na góry. Bo chodzenie mnie męczy. Wogóle jestem domatorem. Poza tym boję się wody stojącej i płynącej i nie mam obu czwórek u góry.

Gość stare jak swiat
kobiety dzielimy na kurwy i kurwy ukryte 🖐️

Gość polll
guzik mnie obchodzi co jakies rozjechane babsko o mnie mysli 🖐️ tez dajesz na pierwszym spotkaniu? :D a pozniej uwazasz sie za wielce wartosciowa i swiadoma swoich potrzeb kobiete ? :D

jestescie wyrzutkami w społeczenstwie chodzicie skamlacie, zgladacie wiecznie spradnienji i głodzni, niegdy nienasyceni ... wiecznie :) i to mnie bawi. "daj daj daj mi mi mi" :)