Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mussa30

nie moge patrzec na moj wielki brzuch...

Polecane posty

Gość mussa30

witam! pomimo tego ze moj synek ma juz 16 miesiecy ja nadal mam o 10 kg za duzo jak mam sie tego pozbyc jest moze na forum mama w podobnej sytuacji do mojej? mam nadzieje zejest ktos taki bo razem byloby razniej:) dodam jeszcze ze zawsze bylam bardzooooo chuuuuuda a po ciazy i po porodzie wszystko stoi nie moge patrzec na moj brzuch uda i tylek takie wielkie ze szok jak marze o tym aby wreszcie wejsc w moje upragnoine S bo teraz musze nosic L niestety moze ktos dolaczy do mnie i poradzi jak to zgubic bezpowrotnie:)

Gość kup;;;
kup sobie tabletki odchudzające tylko jakieś porządne typu zelixa

Gość mussa30
a czy ty takie stosowalas?????? mozesz mi cos o nich blizej powiedziec jak dzialaja jakie sa skutki uboczne jak cena????????? czy to ziolowe?????? prosze o odpowiedz?????????//

Gość kup;;;
skutków ubocznych jest mnóstwo ale jakie efekty. W tydzień jesteś z co najmniej 6kg na minusie. Ja stosowałam adipex. cena to 150 zł za miesięczna kuracje. Chudnie się po nich błyskawicznie i można wszystko jeść:) Pewnie przeczytasz mnóstwo opinia negatywnych ale nie ma co wszystkim wierzyć bo ,mimo to wiem że dużo ludzi je kupuj i zarzyna i nic im nie jest. Je je polecam...

Gość szara.rzeczywistosc
ja tez chetnie sie dowiem,moj synek ma juz dwa latka ja ciagla 12kg za duzo,stosowalam juz rozne diety i nic,tabletki bralam jakies odchudzajace i tez nie pomagaly,moze macie jakis skuteczniejszy i sprawdzony sposob??

Gość po pierwsze mniej jedz
malo a czesto pij duzo wody mineralnej niegazawonej zwlaszcza przed posilkiem nie jedz slodyczy ciast ,bialego pieczywa ( zmien na ciemne pieczywo) , makraonu , ryzu , ziemniakow - zamiast tego jedz kasze . postaraj sie zeby twoja dieta byla urozmaicona w warzywa i owoce . nie zabielaj zupy smietana - zamiast tego jogurtem naturalnym. nie jedz smazonego - najlepiej na parze , grilowne ewentualnie pieczone w piekarniku . zamiast masla i margaryny pieczywo smaruj chudym twarozkiem jedz odtluszczone prztwory mleczne no i zamiast miesa jedz najelpiej ryby( najlepiej na parze ) no i zacznij uprawiac jakis sport - moze na poczatek jakis wieczorny jogging albo dluga przejazdzka rowerem . powodzenia !

Gość A ja polecam sprawdzona
trzy etapowa diete Dukana . Rewelacja poprostu . Kupcie sobie ksiazke i przeczytajcie i nawet nie bedziecie wiedziec kiedy a kg do lata znikna :)

Gość mussa30
kup to dlaczego piszesz o zelixie skoro sama stosowalas cos innego czy polecasz ten adipex czy to jest na recepte???????????????/ ja mam tylko jeszcze jeden problem moj maly nadal doi cycka a przy tym zadnych tabletek mi nie wolno zalamka totalna ale prosze odpowiedz mi jeszcze o tym co ty bralas ile schudlas w jakim czasie????????

Gość mussa30
szara rzeczywistosc a ile twoj synek ma?????????? pewnie juz nie karmisz a ja tak jeszcze nad ranem musi dostac i raz w dzien :)

Gość mussa zanim się
napalisz na jakiekolwiek tabeltki typu adipex czy zelixa sto razy się zastanów , to że jednej powalonej się nic nie stało to się tylko ciesz , moja siostra na tym się o mało nie przejechała na tamten świat a jak lekarz usłyszał co brała to się tylko w głowę popukał , przede wszystkim są to tabletki na receptę dla ludzi otyłych a nie takich które mają do zrzucenia 10 kilogramów , zmień sposób odżywiania i dołącz do tego ruch , innego normalnego sposobu nie ma niestety

Gość kup;;;
jeśli karmisz to na pewno nie możesz brać!!! chyba ZŁE SIĘ WYRAZIŁAM. brałam kiedyś zelixe ale wycofali ją z polskiego obiegu. Teraz po porodzi brałam adipex on jest na receptę ale można ja kupić bez przez internet. Ja brałam jakoś ponad 2 miesiące ale jedno opakowanie. Bo brałam tabletkę co drugi dzień Przez ten czas schudłam chyba z 15kg jedząc przy tym pizze i nie odmawiając sobie niczego.

Gość a ja proponuje
hula-hop. Nie stosując diety w ciągu miesiąca leci się z wagi 2 kg, ćwicze min. pół godz. dziennie. Oczywiscie nie ma obżarstwa. Może nie dużo 2 kg, ale większa szansa że nie będzie efektu jojo. Jedząc mało węglowodanów też nieżle się leci z wagi.

Gość kup;;;
głupie gadanie... ja przed tymi tabletki też próbowałam wszystkiego ćwiczenia, basen, zero cukru, zero smażonego, zero tłuszczo. głownie warzywa woda i owoce al e też nie które bo cukier... i co i nic mi to nie dawało;(

zapisz się na siłkę-3 razy w tygodniu niech tatus dzidzia sie zajmie,sciagnij mleko i leć.poznasz nowe kolezanki a trener dobierze ci ćwiczenia na te parie ciała,które chcesz wyszczuplić.poczujesz sie lepiej bedziesz miec wiecej energii i zgubisz niechciane wałeczki.

Gość a ja proponuje
kup - a jak dawno temu straciłaś te 15 kg?

Gość mussa30
wlasnie poczytalam o tym adipexiei sie przerazilam to jest tlko dostepne na czarnym rynku a legalnie jedynie w czechach a co zawiera to juz nie chce pisac mam slaba silna wole i dlatego pomyslalam o jakich tabletkach moze nie az tak drastycznych w koncu mam dla kogo zyc

Gość mussa30
a tak w ogole to siedze z malym w domu maz pracuje i chcac nie chcac non stop cos jem chce schudnac ale nie mam silnej woli poradzcie cos plisssssssssssssss

Gość kup;;;
to może alli słabsza wersja i na razie całkiem legalna ja nie brałam ale wiem że koleżanka brała i pomału chudła. Niedługo ma być tylko na receptę

Gość kak
Jak schudnąć po ciąży? Takie pytanie niemal codziennie zadają sobie liczne kobiety. Chyba większość pań po ciąży nieco przybiera na wadze. Najczęściej kobietom przybywa kilkanaście kilogramów. Podczas porodu troszkę traci się tych dodatkowych kilogramów - od sześciu do siedmiu . A reszta pozostaje. I co w takiej sytuacji? Otóż mamy kilka wyjść. Ale nie czarujmy się, że można sporo schudnąć poprzez łykanie samych tabletek. Same tabletki na odchudzanie, bez względu na to jakiej firmy kupimy, nic nie zdziałają. Trzeba oprócz nich zastosować odpowiednio skomponowany jadłospis oraz wprowadzić aktywność fizyczną. Może to być pływanie, trening z kilkami Nordic Walking, albo też zajęcia w klubie fitness. By zrzucić zbędne kilogramy warto skorzystać z jazdy na rowerze. Taki sport doskonale wpłynie na nasze ciało i zdrowie. Pedałowanie w średnim tempie tempie daje nam szanse na zrzucenie nawet 300 kcal. A gdy będziemy przemieszać się po wzniesieniach i nierównościach, to wtedy możemy stracić blisko 600 kcal. Ale to nie wszystkie zalety jazdy na rowerze., bowiem jest to dobry sposób na pozbycie się cellulitu oraz na wzmocnienie mięśni brzucha, łydek i ramion. Można też na pozbycie się nadwagi zastosować pewne ćwiczenia, o których można poczytać ze strony http://tabletkinaodchudzanie.net.pl/2010/06/28/cwiczenia-na-odchudzanie-po-ciazy/

Gość bogata w doświadczenia
Dziewczyny!!! Od roku leki typu zelixa i adipex są nielegalne w krajach unii europejskiej. Dalej można dostać je na czarnym rynku, ale kosztują od 500zł wzwyż za opakowanie i na dodatek nie macie żadnej gwarancji, że to będzie ten lek, a nie co innego!!! Dobrze się zastanówcie, to jest pochodna amfetaminy i na dodatek z czarnego rynku!!! Pomimo mojej sporej nadwagi NIGDY BYM AŻ TAK NIE RYZYKOWAŁA!!!

Gość mussa30
wlasnie ja nie chce sie truc jakimis narkotykami po prostu chce schudnac czy to tak duzo ehhhhhhhhhhhhhhhssssssssssss nie mam zadnej motywacji aha zaraz obudzi sie moje szczescie wiec napisze cos poznie pozdrowki :)

Gość mussa30
a jeszcze slowo do kup moglabys rozwinac temat w jakim wieku masz dziecko czy naprawde nic ci nie bylo po tych tabletkaci i rozumiem ze nie karmilas piersia napewno

Gość Chuda po ciąży
Ja karmiłam 4 miesiące po porodzie. Miałam dość rygorystyczną dietę przy karmieniu, bo mały miał kolki. Zero słodyczy, zero zarabianych sosów, zero smażonego, ciężkiego, ostrego. Praktycznie jadłam takie delikatne, chude rzeczy, jakie mogą jeść niemowlaki u których rozszerza się dietę po 4-5 miesiącu.Ryż, ziemniaki, marchew, mięso z kurczaka, chuda szynka itp. Chudłam niesamowicie. Praktycznie 3 miesiące po porodzie miałam wagę niższą niż przed ciążą i nawet lepszą figurę. Zero brzucha. Proponuję przejść na taką lekką dietę.Zero tłustego, ciężkiego i zero słodkiego. Jak jadłaś po porodzie ? Karmiłaś piersią ?

Gość a ja proponuje
tylko wysiłek fizyczny i dieta mż może pomóc. Ale niektóre lwychodzą z założenia że lepiej się nafutrować chemią, tak jakby mało jej było w powietrzu i pożywieniu

Gość kup;;;
karmiłam tylko 3 miesiące i to mieszanie ale podczas tego nie brała tabletem. mój skarb ma teraz 1,5 roku. Nic mi nie jest ale ja naprawdę nie namawiam. W necie można znaleźć pełno artykułów że to świństwo itp a pod tym komentarze ludzi że chętnie kupią ;) dziwne:0

Gość Chuda po ciąży
Ja zamiast chemii też proponuję lekką dietę. Nawet się głodzić przy niej nie trzeba, bo jak nie jesz smażonego tłuszczu, słodyczy i ciężkich obiadów, to nawet jak zjesz tego chudego sporo, nie utyjesz.

Gość Chuda po ciąży
I dodam, że przytyłam ponad 20 kilo w ciąży.11 kilo mniej miałam już po wyjściu ze szpitala po porodzie. Reszta zeszła w około 3 miesiące.

Gość DO Chuda po ciąży
ile razy rodziłaś? czy przed ciążą miałaś widoczną talię i jak jest teraz?

Gość Chuda po ciąży
Ale przez te 3-4 miesiące jadłam naprawdę tylko chude i delikatne rzeczy.I grama słodyczy praktycznie nie było nawet.

Gość bogata w doświadczenia
Do kup:) Sama kiedyś kupiłam zelixe [na receptę od lekarza] i nawet pomagała chociaż miałam ogromne problemy ze snem, ale teraz chyba bym się nie odważyła namawiać kogokolwiek na to żeby kupował takie środki z niewiadomego źródła. Stosowanie ich samych w sobie to już rosyjska ruletka, a takie nielegalnie kupione to już przejaw głupoty