Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mussa30

nie moge patrzec na moj wielki brzuch...

Polecane posty

Gość mussa30
moj maly ma 16 miesiecy ale nadal karmie go dwa razy nigdy nie jadl mleka sztucznego i nawet jak kiedys probowalam to nie chce jesc jedynie kaszki po porodzie wiadomo jadlam tylko gotowane bo karmilam uwazalam na to co jem zeby malemu nioe zaszkodzilo dopiero po kilku miesiacah zaczelam jesc jak dawniej noi moja waga jest jaka jest niby nie tyje ale nadal nie moge zrzucic zawsze mialam wystajace kosci biodrowe teraz to ich sie doszukac nie moge zalamka:(

Gość Chuda po ciąży
Przed ciążą miałam normalną talię. Rodziłam raz, naturalnie. Teraz mam prawie taką samą talię jak kiedyś, może troszkę brzuch jest większy w obwodzie, ale minimalnie. Mogę nosić normalne obcisłe bluzki przy ciele , nie ma żadnej opony.Nie ćwiczyłam, nie chodziłam na siłownię. Samo zeszło chyba przez tą dietę.

po 1 ciazy chudlam ze dwa lata a i tak zostalo mi 2kg, poza tym przed ciaza mialam juz 4 nadwagi :/ teraz jestem 4mce po drugiej ciazy i przybylo mi kolejne 2 do zrzucenia czyli w sumie 8kg, a tak z czystym sumieniem to 10-12kg po 1 ciazy pomimo ze cwiczylam pracowalam gowno chudlam, w dwa lata 14kg :/ teraz wzielam sie za dieete od dnia porodu i schudlam 12kg w 2 mce ale przeplacilam to musem przejscia na butle u dziecka bo moj pokarm zrobil sie kompletnie bezwartosciowy :( mimo to caly czas mam kolo 10 za duzo i juz nie wiem co robic :( ruszam sie sporo, pracuje, malo spie, prawie nie jem :/...

Gość DO Chuda po ciąży
Bo jak czytam co opisujesz to u mnie było dokładnie tak samo:) 20 kg do przodu, po powrocie do domu 12 kg mniej, a dokładnie 3 miesiące po porodzie ważyłam mniej niż przed ciążą;) Przez 4 miechy po urodzeniu nie jadłam żadnych słodyczy - słodkie to były dla mnie owoce, muesli i jogurt no i poza tym dieta, bo karmiłam. Niedawno urodziłam drugie dziecko, ale po mojej talii ani śladu:O:O:O Wyglądam jak ociosany kołek:( Nie wiem czy to jeszcze za mało czasu minęło po porodzie czy już tak zawsze będę wyglądać? Przed ciążami miałam widoczna talię, a teraz... Okropność:O

Gość mussa30
ja zawsze wazylam 55 przy wzroscie 177 czyli niedowaga bo sie pracowalo jadlo byle jak i niezawsze dopiero wyjazd za granice z ukochanym i jedzenie regularne i w zasadzie zero stresu i po pracy kawka i ciasteczko i zrobilo sie 63 i taka wage mialam przed ciaza i czulam sie dobrze bo nie bylkam taka strasznie koscista jak zawsze ale w ciazy przytylam 25 kg po musialam lezec ciaza zagrozona w tej chwili waze 73 czyli o 10 za duzo i nie moge tego zrzucic najbardzie wlasnie przeszkadza mi brzuch uda tylek a tak bardzo maze o moim S a w obcislej bluzce wygladam fatalnie bo wszystko sie wylewa moze ktos w koncu mi cos zaproponuje skutecznego ale nie mam silnej woli ehsssssss

Gość powiedzcie kobitki
co takiego jecie ze nie mozecie schudnac ? kilka moich kolezanek ktore sie odchudzaja - okazuje sie ze jedza smazone tluste kotlety typu karkowka itp - bo ich maz tak lubi , wsuwaja ziemniaki . Nie jedza w ogole zadnych warzyw i surówek bo nie lubia , twierdza ze po owocach sie tyje . Ogolnie twierdza ze nic nie jedza - no to skad te nadprogramowe kilogramy . chodza do mcdonalda na obiad , bo tak dzieci chca wiec sie nie dziwie ze trudno im sie Jak ja chcialam zrzucic 5 kg po ciazy to wystarczylo ze przestalam jesc slodycze ( w zamian jadlam duzo owocow i surowych warzyw ) , zamiast bialego pieczywa - ciemne , zamiast slodkich jogrutow - naturalne , zamiast slodkiej herbaty - gorzka herbate zielona lub wode mineralna.Nie jadlam makaronow - bo sa tluczace . Nie jadlam NIC smazonego - mieso gotowane lub girlowane . No i zaczelam troche biegac . Po 2 tyg nie bylo sladu po tych 5 kg .

Gość mussa30
fajnie tez bym tak chciala :((((((((((( ale u mnie stoi w miejscu ten okropny brzuchol

Gość mussa30
hej gdzie sa wszyscy czy ktos jeszcze mnie wesprze jakas dobra i skuteczna rada:)

Gość mussa30
szkoda ze niktwiecej nie potrafi mi choc troszke pomoc zalllllll :(((

Gość hej dziewczyno)))
trzeba dupę ruszyć!! myślisz że jak będziesz tabletki żarła i siedziała na kafe to schudniesz?? czemu w tym czasie się nie poruszasz trochę??

Gość mussa30
no dzieki za rade mila jestes... zajmuje sie dzieckiem wiec nie bardzo mam sie jak ruszyc i to tyle w tym temacie;P

Gość hej dziewczyno)))
ja też mam dziecko i to w takim wieku jak twoje, razem z nim tańczę skaczę, i jestem w stanie się ruszać, więc czemu ty nie możesz?? trudniej jest siedzieć mi przed komputerm niż poskakac parę minut, A dziecko to tylko wymówka...

aha , zapomnialam napisac ze w od sierpnia do pazdziernika schudlam 10kg :) bez cwiczen , tylko spacery i zabawy na dworze z synem. I najwazniejsze nigdy na tej diecie nie glodowalam. Jak ur drugie dziecko to od razu przechodze na ta diete.

Gość mussa30
na komputerze tez mi jest trudno posiedziec spokojnie przy malym wiec siedze kiedy spi i tak jest wlasnie teraz komputer to moja jedyna rozrywka niestety bo w kolko tylko dziecko i dziecko i tak naprawde nie mam na nic wicej ochoty nie wiem jak to jest bo chce cos zrobic a mi sie nie chce dziwne prawda no ale.... pozdrawiam

Gość hej dziewczyno)))
no a widzisz dobrze że przynajmniej umiesz się do tego przyznac. Jak byś dziennie poświęciła chociażby 15 minut na skakankę albo hula hop to po miesiącu mogłabys z duma patrzeć na swój brzuch. Od siedzenia na kafe i jedzenia tabletek brzuch Ci nie zniknie.

No teraz rozumiem , autorko. Ty nie chcesz porady jak zrzucic pociazowe kg tylko chcesz sie pouzalac nad soba :O No to zycze zdrowia. :D

Gość mussa30
po pierwsze nie jem tabletek a po drugie nie uzalam sie nad soba :)