Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola86

Czy wierzyć wróżkom???

Polecane posty

Gość majka2123
A ja martyno się z Tobą w ogóle nie zgadzam. To własnie księża od wieków nabierają naiwnych ludzi. Pomyśl sobie, czy msza święta, za którą trzeba płacić np. gregorianki, to nie rytuał? albo chrzest, bierzmowanie czy pogrzeb? to wszystko są rytuały za które TRZEBA PŁACIĆ. To już wolę zamówić rytuał u wróżki. Raz zamawiałam rytuał miłości i udało mi się odzyskać ukochanego. Być może i bez rytuału tak by się stało- tego nie wiem. Ale wiem na pewno, że sponsorowanie księży do niczego nie prowadzi.

Gość gość
Tak samo wierzyć wróżkom jak i religiom .Jedno i drugie to bzdury do kwadratu.

Gość zmienilamzdanie
Też podobnie myślałam, dopóki nie trafiłam na portal www.wrozka.tv. Wróżba w całości się sprawdziła, choć nic na to nie wskazywało, a ja zmieniłam zupełnie zdanie na ten temat. Dlatego najlepiej sprawdzić samemu, żeby móc wiarygodnie ocenić.

Gość Dasha1995
Nie wierzyć

Gość gość
No pewnie, że wierzyć. Zwłaszcza tym, które występują w reality show Dom wróżek. Pierwszy odcinek wciągnął mnie i przez cały tydzień musiałam czekać na kolejny. Ale dziś wieczorem włączam tv puls i oglądam

Gość gość
Ja byłam zaskoczona doświadczeniem kory nec.

Gość gość
Ja zamawiałam u wróżki urok miłosny, który przyniósł efekt. Po 3,5 roku związku zostawił mnie chłopak podając powód, że chciałby odpocząć, pobyć przez jakiś czas sam. Od tamtego czasu minęły ponad 2 miesiące. Bardzo przeżywałam to rozstanie, ale cóż mogłam zrobić, nie da się zmusić nikogo do miłości. Chciałam o nim jak najszybciej zapomnieć, jakoś sobie poukładać swoje życie na nowo, bez niego. Nie dałam rady. Zamówiłam urok miłosny na http://urokmilosny24.pl , po 2 tygodniach do mnie powrócił, prosząc o przebaczenie

Gość gość
Kiedyś wróżyłam u pewnej wróżki starszej kobiety tak z ciekawości obecnym partnerze teraz już byłym :/ pytałam o związek byłam w szoku co mi powiedziała ze z tamtym partnerem nie będę bo zdradzal i wierny nie byl prucz tego mowila ze na boku miał kilku miesięczny romans ze z nim nie będę. Nie wierzyłam w to a tu patrz za 3 miesiące wyszło na jaw wszystko:| o innych szczegółach jego już nie bed pisać. I rzeczywiście roztaliśmy się. W tej samej wróżbie mówiła ze poznam innego mężczyznę 10lat starszego z czymś własnym 2 dzieci no tak zgadza się po czasie poznałam taką ową osobę mianowicie to co wrózka mówiła w jakimś tam stopniu sie sprawdzało. Ale mowila ze po przejściach i w tym rzecz ze on ma kogoś i mianowicie i do mnie konkuruje o sie juz pogubiłam w tej wróżbie bo niby to z przymrużeniem oka przyjęłam to faktycznie cos tam prawdy mowila. Jedyna wrózka ktora tak mi wróżyła. O innych rzeczach i faktach juz nie wspomnę co mi mówiła ale cos jednak w tych wróżbach jest i musi miec też kobieta dar by karty kłaść i je dobrze intepretować. Dobranoc:)

Gość gość
nie na darmo bóg zakazał chodzenia do wruzek bo za wruszkami stoja demony a im nie zalezy na szczesciu człowieka ale na duszy i odeszły od boga demony nienawidza ludzi gardza ludzmi dlaczego wruszki znaja przeszłosc bo demony sa przyna cały czas czy w kiblu jak sramy czy nawet w kosciele i wiedza o nas wszystko i la tego wruszki znaja nasza przeszłosc

Gość gość
Ale fakt prawdę powiedziała wiec skąd ? Pytanie? Przeciez diabeł nie wróży. A to sa tylko karty.

Gość gość
Raz kuzynce wróżka przepowiedziała, że w ciągu kilku dni pozna mężczyznę w zielonym mundurze i zostanie jego żoną. Śmiechem żartem, po kilku dniach, pod jej dom zajechał leśniczy zgubił się czegoś tam szukał. Są razem do dziś, a to już z 10 lat.

Gość gość
Zamówiłam całorocznę przepowiednię u wrożbity Paulusa (http://wrozbitapaulus.pl) i w tej chwili mogę powiedzieć, że sprawdza się praktycznie wszystko. Od spraw miłosnych po zmianę pracy.

Gość gość
9 lat temu bylam u wiedzmy. 2 z 4 wydarzen mialy miejsce, czekam az sprawdza mi sie kolejne2. ..te super pozytywne

Gość julia74r
Można wierzyć, ale tylko odpowiednim. Ja wierzę tylko mojej długoletniej wróżce Reginie Popławskiej. Bardzo dobrze radzi, wiele się sprawdza. Pomaga w wyjściu z sytuacji. Tutaj macie namiary http://www.wrozka24.com/

Gość WeronikaKop
Ja osobiście nie wierzę w wróżki, jestem panią swojego losu, ale za to moja teściowa jak najbardziej, wierzy w każde jej słowo, http://kantyna.com.pl/tesciowa-u-dobrej-wrozki/ niech sobie robi co chce, dopóki to nie dotyczy mnie

Gość gość
Ja bardzo długo szukałam i próbowałam wielu uroków ale dopiero pani z wrozkadiana.pl mi pomogła mówiąc jak odprawia się uroki. Okazało się, że najlepiej działa urok jeśli wykona się go samemu. Polecam spróbować.