Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zatroskana nadal sama

jak oczarowac faceta?

Polecane posty

jak sprawić, żeby facet nie mógł przestać myśleć o randce? dziewczyny znacie może jakieś niezawodne sposoby na zawrócenie komuś w głowie????

Jezeli sprawia wrazenie tajemniczej, usmiecha sie, patrzy rozmarzonym wzrokiem, ladnie sie potrafi wyslowic, duzo mowi patrzac mi w oczy, nie gestykulujac jak malolata, a na zakonczenie randki nie pocaluje mnie, to juz jestem jej i juz moge planowac nastepne spotkanie.

Harleyowiec... jeżeli nie pocałuje Cię? a nie będzie to oznaczało że nie jest Tobą zainteresowana? Buziak w policzek też się liczy?

Na zakonczenie randki (szczegolnie tej pierwszej) nie wypada calowac. Glebokie spojrzenie w oczy, moze z nutka takiej tajemniczosci i szept do ucha 'zadzwon do mnie' powinno wystarczyc. Ja bym nie chcial, zeby kobieta calowala mnie na zakonczenie pierwszej randki. Pomyslalbym, ze 'co ona sobie mysli'. :)

Gość JaaaJoanna
up

W dzisiejszych czasach dziewczyny mysla, ze trzeba sie calowac albo przespac z facetem zeby sie z nimi znowu umowil. Nic bardziej mylnego.

nie myślałam o całowaniu ani tym bardziej przespaniu się z nim... ale o buziaku w policzek a to chyba nie jest jakiś straszliwy grzech, a co jeżeli to facet na koniec spotkania będzie chciał pocałować? co powinna wtedy zrobić dziewczyna? jak się zachować?

Gość Arkadiusz Janusz
obciągnij mu albo daj zada!

do Arkadiusz Janusz... to że Ty trafiasz na takie panienki nie znaczy, że każda taka jest. wszystko w tym temacie