Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kama14

czy wasze dzieciate kolezanki tez namawiaja was na posiadanie dziecka?

Polecane posty

Gość kama14

moje truja mi o tym za kazdym razem,podejrzewam ze zazdroszcza mi wolnosci,pieniedzy ktore posiwieacamy sobie z mezem tylko na siebie....tez tak macie???

Gość natasza blokus
taaaa tez mi pierdola nad uchem. wkurwiajace sa jak nie wiem co. niech sie zajma swoimi dziecmi a nie nowymi zarodkami w dodatku nie swoimi. co za pierdolone spoleczenstwo te mamuski

mam dziecko i nikogo nie namawiam do tego kroku co nie znaczy ze nie podoba mi się posiadanie dziecka. Kazdy ma swoje życie i nie uważam ze należy komuś wchodzić w nie butami. Mnie tez drażniło jak nie miałam dziecka gdy mnie namawiano. Cieszyłam sie z bycia młodą" wolną" mężatką i nastał taki czas że zapragnęłam go posiadać. A najgorsze w tym wszystkim było jak mnie namawiali w tym czasie gdy sie staraliśmy prawie rok. A nie mam obowiązku z tłumaczenia się im że nie moge zajść w ciąże. Bolało i przykro mi było.

Gość kama14
no wlasnie nie wezma pod uwage ze ktos moze miec problemy z zajciem tylko uczepia sie i wierca dziure w brzuchu

Gość kama14
czasem im tylko sie wymsknie ze cieszmy sie ze nie mamy jeszcze dzieci bo to nie lekkie zycie ale tak to twierdza ze juz na nas czas ze nie ma co czekac i czas najwyzszy,jedna to wpadla wiec co ma mowic

Zadko, ale czasem sie zdaza, od jakis takich ''dalszych kolezanek'', ktore sadza ze juz dawno powinnam miec dziecko. Mowie im wtedy, zeby sie zajely wlasnymi sprawami :-D :-D Ja dzieci nie planuje i nikomu nic do tego !

Gość nie poniewaz dobrze
wiedzą co o tym mysle i co mysle o posiadaniu dzieci :D

Gość kama14
ale wogole nie planujesz czy teraz?

Gość nie poniewaz dobrze
posiadaniu dzieci w mlodym wieku* tj. 23 lATA

Mnie nie, bo wiedzą,że po prostu nie chcę ich mieć i ich namawianie byłoby bezcelowe.

Gość kama14
a w tym wieku to ja nawet nie myslalam o dzieciach

Jak żałosne są osoby, które lecza swoje kompleksy, wmawiając sobie i innym, ze wszyscy naokoło im zazdroszczą (najczęściej kasy:)) Zanim na mnie wjedziesz - nie, nie namawiałam nigdy nikogo na posiadanie dziecka:)

Gość kama14
a juz taka jest nasz natura ze jak ktos nam cos narzuca to odruchowo nie chcemy tego...na przekor jakos

Gość nie poniewaz dobrze
JA TEZ NIE MYSLE, ALE WIEKSZOSC MOICH KOLEZANEK SA JUZ DZIECIATE. up sorry za caps

Gość kama14
nie wymyslilam sobie tego ciagle nas pytaja ile juz mamy odlozonej kasy o takie tam,niw wyssalam tego z palca

Gość djfk
taaa ja mam dziecko, mam pieniadze i jesli mam ochote to wychodzimy. niby cz\ego mam zazdroscic. sama kiedys dziecka przeciez nie mialam i jak byl czas na sama zabawe to byl a teraz jest czas na rodzine a nie wieczne hulanie ....tylko nedzne kurfy sprzedajki sie wiecznie bawia

Gość Arkadiusz Janusz
w japonii i skandynawi juz kobiety nie chcą rodzić i są aseksualne, bo wiedzą, że przyjadą emigranci i będą rodzić za pieniądze . . .

Gość kama14
juz sie zaczyna agresja,ja spadam,zamykam watek:(

ja mam zdecydowanie wiecej jak 23 :-) i nie chce i nie planuje :-) wspolczuje tylko dziewczynom ktore maja problemy z zajsciem, bardzo sie staraja, a musze wysluchiwac debilnyhc pytan... nigdy nie przyszlo by mi do glowy wypytywac kogos kied ybedzie mial dziecko, albo kiedy planuje slub itp... tak zachowuja sie tylko prostaki :-D

Gość gość
W d***e mam dzieci i znajomych,którzy mi zazdroszczą,że nie mam.Jeździmy z mężem na wczasy co roku,kupiliśmy drugi samochód,skuter wodny i quada,a oni co g***o mają i nigdzie nie wychodzą,bo dzieci,dzieci,dzieci.

Gość gość
i mysla ze cudu dokonaly