Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zawsze123

Dla czego szukamy kochanka/ki

Polecane posty

Jak w temacie dlaczego czy juz sie znudzila druga polowa czy moze jest chec sprobowania sexu z kims innym

Gość preska is ok
jak szukamy kochanki to znaczy ze nie kochamy swojej dziewczyny - to jest porabane. najlepiej wtedy dziewczynie to powiedziec i uczciwie szukac nowej i tyle.

Gość fjiu
ludzie czasem żyją w związkach które związkami są tylko z nazwy. z braku odwagi,z lenistwa czy też ze względu na otoczenie nie chcą lub nie mogą takowych zakończyć. A potrzeby niestety mają takie same jak wszyscy. Dlatego szukają uczucia, seksu ....

Gość zrelaksowana
nuda, rutyna, brak iskry....

To dlaczego sa dalej w zwiazkach nie rozejda sie ze wzgedu na dzieci jesli sa tak mi sie zdaje przynajmniej tak jest w moim przypadku

w moim przypadku szukam kochanki która uwielbia zakladac rajstopki lub ponczoszki do sexu i nietylko , moja partnerka nielubi a ja zato szaleje zatym , ale gdzie znalesc taka ?

ciezka sprawa ale skoro tak mówisz to ok tylko gdzie tu sa wiekszosci sami niepowazni ludzie którzy nierozumieja tego ale ok dam rade tak mysle

Gość zrelaksowana
nie odchodzą bo kochają..... a jak sexu im brakuje to szukają zasokojenia w innych ramionach...

Gość naucz się
pisać po poprawnie po polsku. dlaczego piszemy łącznie.