Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Koralineczka

mój facet nie ma żadnych znajomych

Polecane posty

Gość Koralineczka

zupełnie żadnych. Ma tylko kumpli z pracy ale spotyka się z nimi tylko w robocie. Jak go potem zapraszają na piwo czy cos to odmawia, wykręca sie itp. Ostatnio napisał im, że jest chory a jak potem dzwonili to nie odbierał..no zachował się jak idiota..i tak jest za każdym razem. Ja też nie jestem jakaś super towarzyska ale mam jakieś koleżanki, z którymi czasami wychodzę, mogę z nimi pogadać..co z nim jest?

Gość Koralineczka
up

Gość Koralineczka
właściwie nigdy nie miał jakoś dużo kolegów ale chociaż trochę wychodził. Od jakiegoś roku tylko siedzi w domu. Cały czas. Jak wychodzi to tylko ze mną Ja wiem, że nie trzeba być niewiadomo jak ale żeby chociaż jakiegoś 1 kumpla miał, z którym mógłby pogadać, wyżalić się na mnie itp;)

Gość Koralineczka
up

Gość Koralineczka
Nie, wszystko gra. Jest wesoły, wszystko jest normalnie. Razem dużo wychodzimy ale tylko we dwoje. Jak ma iść z kumplami albo z moimi znajomymi to zaczyna się wymyślanie 100 powodów żeby zostać w domu

Gość Koralineczka
napisała, że zawsze był mało towarzyski ale kilku kolegów zawsze miał a teraz całkiem nie ma nikogo bo od wszystkich ucieka, wykręca się od spotkać itp

Wiec moze to w kolegach jest problem, np. przestalo mu odpowiadac ich towarzystwo, byc moze smieja sie z niego, szydza, czesto tak bywa, a chlopak tlamsi to w sobie.