Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eerrrror

Nie umiecie się ubierac !! kobiety i panowie : przestrzegajcie tych zasad :

Polecane posty

Gość eerrrror

mnie rozwala to przede wszystkim syndrom braku lustra. Nie oszukujmy się, ale nie wszystko jest dla wszystkich. Jeśli nie masz idealnej figury to trzeba na siebie czasem krytycznie spojrzeć. Żyjemy w czasach, gdzie w sklepach naprawdę jest duży wybór. Zdecydowane nie mówię niezadbanemu wyglądowi. Czyste włosy, paznokcie, codzienny prysznic i dezodorant to podstawa! Nie podobają mi się: - UBIÓR NIESTOSOWNY DO OKAZJI - każdy człowiek powinien wiedzieć, że w czym innym chodzi się do szkoły/pracy, kościoła, na imprezę czy elegancki bal. - ubranie niedobrane kolorystycznie - włosy blond-czarne - pupmy- nikt, absolutnie nikt w tym dobrze nie wygląda! - legginsy ala dzinsy - legginsy + góra niezakrywająca pupy, nawet jesli nie są przeźroczyste. Legginsy mają bliżej do rajstop aniżeli spodni! - okulary "Brzyduli" - króliczki playboya na wszystkim - biały pasek do czarnych spodni - paski nadmiernie świecące - wszystkie te emo dodatki - oklepane kamizelki, te krótkie, nie wiem jaka jest fachowa nazwa - balerinki. porazka, porażka i jeszcze raz porażka. - tipsy ( chyba, że są delikatne i ładnie zrobione) - bardzo mocny makijaż - obwieszanie się tandetną "biżuterią" od stóp do głów - wszelakie motywy zwierzęce -białe obuwie moze ktos napisze cos o facetach ? ja juz jestem zmeczona :D

Gość eerrrror
ostatnio zrobiłam sobie pasemka na włosach pod pachami :classic_cool:

Gość atari zwei
balerinki są ok. także białe

Gość eerrrror
To ja Egoist. :classic_cool:

Gość eerrrror
h

Gość NieZadowolona23
koszulka w spodniach biale skarpetki wystajace spod czarnych spodni koszulki z durnymi motywami styl chodzenia, na kozaka :D

Gość NieZadowolona23
koszulka w spodniach biale skarpetki wystajace spod czarnych spodni koszulki z durnymi motywami styl chodzenia, na kozaka :D

Gość eerrrror
To oferma :D

Gość butem w morde.
wszystko spoko, ale co kogo obchodzi w czym chodzi. niektore z wymienionych to tylko rzecz gustu a o tym nie powinni sie dyskutowac. a tym pokazujesz, ze jestes ograniczona, bo nie rozumiesz, ze jednak komus np. leginsy ala dzinsy moga sie podobac. (choc nie mowie, ze mnie sie poodbają).

Gość eerrrror
chodze z kondomem naciągniętym na głowe :classic_cool:

Gość a ja kocham?
u faceta? śnieżnobiałe buty jeśli białe to łączone z beżem, brązem, dziurkami itp są ok - gładkie już nie u facetów jeszcze wspomniane skarpetki, antyczne sweterki itp.

Moim zdaniem u mezczyzn nielandie wygladaja takze jasne dzinsy przetarte, dekatyzowane i Air maxy

Gość eerrrror
jestem kondomem naciągniętym na głowe :classic_cool:

a ty jak byles/asd nastolatkiem to nie szalalas z ubiorem, chyba kazdy przechodzi taki okres, okres tandety , blyskotek i plastiu, moa o obietach a co do stroju stosownego do okazji ja i moj facet ubieramy sie zawsze jak chcemy bez wzgledu na okolicznosci i to jest wspaniale. nie jestesmy niewolnikami systemu i odgornie ustalonych norm zachowawczych. nie dajemy sobie dystowac z kim gdzie jak i dlaczego

Moim zdaniem u mezczyzn nielandie wygladaja takze jasne dzinsy przetarte, dekatyzowane i Air maxy ale to tylo twoje zdanie, a osobie coa takiego noszacej to sie podoba, i nie interesuje jej twoje zdanie. co wam daje taie zastanawianie sie copasuje a co ie kto w czym ladnie wyglada a w czym nie?? nie moge pojac

A co wszyscy mają się tak samo ubierać? :o Przejedź się może gdzieś do większego miasta, bądź na zachód, różnorodność jest ciekawa i fajna. Jak ktoś zbyt się przejmuje czy to jest ok ubrać filoetowo/czerowne/spodnie to widać, że społeczeństwo jest zacofane i nie toleruje różnorodności. Niech każdy ubiera się w to co lubi i tyle!

Gość mili lue
Najlepszy jest styl chodzenia "na kozaka" hahahahaha Zawsze jak widze takie zjawisko na miescie "umieram" hehe

ten dezodorant jako wzor dobrego smaku mi sie najb. podoba, cha cha Ale faktem jest ze ludzie chodza ubrani strasznie, i to najgorzej ci mlodzi. Wszystkie siusiary w okolicach gimnazjum wygladaja tak samo, kazda w rurkach, wlosy czarne, czasem blond, swiecace paski, tandetny makijaz. A faceci potrafia wyjsc na ulice w dresach i bialych adidasach.

Gość eerrrror
jestem egoist31 :classic_cool:

Gość eerrrror
jestem kupą :classic_cool: