Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klara wiesniara

po jakim czasie mniej wiecej pozwalalyscie swoim facetom na:

Polecane posty

Gość klara wiesniara

1. dotykanie piersi przez stanik 2. to samo tyle, ze juz bez stanika 3. dotykanie pupy 4. wlozenie rak do pipki 5. zrobienie minetki mniej wiecej po jakim czasie to nastapilo i ile mniej wiecej trzeba przetrzymac chlopaka, zeby nie wyjsc na latwa? glupie pytanie, ale mimo wszystko bede wdzieczna za odp. dodam, ze mam 22 lata i jestem dziewica.

Gość od pewnej kasiiiiiiiiii
jak zdecydowałam się na sex z nim, bez wkładania rąk. a do tego czasu: całowanie się, obejmowanie, przytulanie, mógł pocałowac usta, w ramię, w dłoń, w kark, w szyję, w zagłębienie na szyi itp:)

1 i 2 w tym samym dniu, tak po 2 miesiacach, rak mi nie wkladal, palce tak to po 5 miesiacach, minetke tez w 5 miesiacu

Gość wszystko na pierwszej randce
:)

Ja tak dokładnie to nie pamiętam, ale wszystko rozegrało się na przełomie 1-1,5 miesiąca 🖐️ :p

Gość klara wiesniara
ja mam ochote pozwolic mu na co najmniej 2 pierwsze rzeczy, ale boje sie ze to za szybko. spotykamy sie drugi miesiac. poza tym jestem jeszcze daleko od pojscia z nim do lozka, a jak od razu pozwole mu na te rzeczy to pewnie potem bedzie chcial wiecej, a ja nie bede na to gotowa. z jednej strony chce, a z drugiej strony mam blokade, bo nie chce wyjsc na "latwa"

Po dwóch miesiącach to my się ruchaliśmy na klatce schodowej :p A konkretnie robiłam mu loda :D

Czekasz - tracisz. :D Dwa miesiące to cała wieczność. :D

Zamieszkałam z nim po ośmiu latach. Za mąż wyszłam po 13. Po 15 się rozwiodłam.

Gość a anal po jakim czasie?
;)

Ja zawsze nadstawiam mojej dupci jusz na pierwszej rantce i nigdy nie odmawiam pod warónkiem isz partner ma gróbego wała.

Gość footjobfootjob
Heja:D No ja spotykam sie z takim jednym od 2 miesiecy? I bzykalismy sie juz tylee razy, nie sposob policzyc;) na 1 randce bylo przytulanie i buziaki, na 2i3 w kinie macanko...... i dotykanie sie przez ubranie a na 4 u niego w domu ostre bzykanko.... Ma najwiekszego kutasa jakiego kiedykolwiek widziałam:D:D:D i miałam w sobie.... no i tak sie ciągnie nasza znajomosc, :D

?

Gość buahahahahahahahahahah!!!!!!
Kotko-poes wyszlas za maz za swojego klienta? :D

Gość footjobfootjob
anal, po mojej smierci mnie ktos moze bzyknac w oczko, na zywo bym nie wytrzymala z bolu.....:P:P:P nie za zycia:P

to nie boli

Gość footjobfootjob
zalezy jaki wielki kutas cie bzyka:D:D:D A kutas mojego faceta jest ogromny... Wszyscy latynosi takie duze chyba maja:D:D:D boli mnie jak sam palec mi wsadza, i wtedy krzyczę!!! a co dopiero taki 21cm gruby olbrzym!!! rozdarło by mnie

Gość footjobfootjob
próbowałam raz w zyciu, i nic w tym przyjemnego, prucz uczucia ze chce ci sie srac... nieeeeee, nie fajne