Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onkaa20

Skrzepy w trakcie/zamiast miesiączki

Polecane posty

Gość Onkaa20

A więc przeglądałam już tematy na wielu forach i nigdzie nie znalazłam odpowiedzi. Podczas moich ostatnich 2 miesiączek zamiast złuszczającego się naskórka z macicy (określanego jako krwawienie podczas okresu) występują u mnie takie jakby skrzepy. Zero krwawienia. Bardzo się niepokoję. Po pierwszym "takim" okresie poszłam do ginekologa, ale on mi wyjaśnił że (bo wczesniej 5 dni oddawałam krew 450 ml) że to pewnie spowodowane tym i pewnie minie (to już było moje 3 oddanie krwi- i nigdy nie było innych objawów niz zmęczenie w dniu oddania krwi). Ale nie mineło i drugi okres był taki sam. Dodam że dwa razy pojawiła się u mnie torbiel czynnościowa- ale biorę tabletki antykocepcyjne diane od pół roku i po nich zniknęła. Trochę się martwiłam też że mogę być w ciąży jednak jest prezerwatywa+tabletki więc w sumie to mało prawdopodobne. Może ktoś mi do radzi? Bo do ginekologa oczywiscie pojde, ale chce wczesniej wybadac ten temat :) Moze ktoras z was miała podobny problem?

Gość Onkaa20
up up

Gość Onkaa20
up up up

Gość Onkaa20
pomóżcie

Gość Onkaa20
up

Gość a.s.l.
ja też mam skrzepy ostatnio, ale chyba dlatego że odstawiłam jakiś czas temu tabletki.. u mnie występuje do tego krwawienie... ale skrzepy są okrutne..

Gość Onkaa20
up up