Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana1110

Mój mąż smsuje z innymi kobietami nie wiem co robić pomóżcie

Polecane posty

Gość załamana1110

Cześć jesteśmy już 2 lata małżeństwem a razem jesteśmy od 7 lat. gdy mój mąz miesiąc po ślubie dostał bardzo wysoki rachunek za telefon tłumaczył mi że to pomyłka chciałam to wyjaśnić okazało się że pisał z innymi kobietami i to nawet w dzień naszego ślubu i w trakcie podróży poślubnej!!!!! Rozmawiałam z nim mówiłam że to mi się nie podoba itd ale obiecywał że nie będzie a ja co jakieś 2 miesiące znowu znajdowałam u niego przypadkowo takie smsy. Ostatnim razem zagroziłam że już psychicznie nie wytrzymuje i że ma się wyprowadzić płakał i obiecywał że już nie będzie. Zawarliśmy umowę że jeżeli będzie dostawał smsy od jakiś nieznajomych kobiet to mi o tym powie i nie będzie im odpisywał (nie wiem jakim cudem piszą do niego pierwsze jakieś kobiety z całej Polski i proponują np sex, spotkanie on się z nimi nie spotyka wiem bo razem pracujemy całe dnie).To było 3 miesiące temu a dziś znów to zrobił.......powiedział mi co ona mu napisała one on jej odpisywał!! ZNOWU!!! Jestem wykończona psychicznie kocham go i nie wiem co mam zrobić jak do niego dotrzeć błagam pomóżcie mi jakoś :(

Gość odejdź od niego
on jest chory powinien iść na terapie to forma uzależnienia:O

Gość kulfonica
Sytuacja niewesoła, ale ja bym też pisała jakies smsy, żeby widział, że piszę, może to by pomogło mu się ocknąć.

Jeśli będziesz robiła tak jak Ci radzą, czyli pisała z facetami to raczej niczego nie zwojujesz. Wszystkim kobietom oczu nie wydłubiesz. Powinnaś mieć jedynie pewność że nie się z nimi nie spotyka, musisz się dowiedzieć czemu z nimi pisze i czego od nich oczekuje i tyle

Gość ohydnie wyglada to fakt
kopnij w dupe palanta pewnie ma konto na jakims portalu erotycznym

Gość pata taj
zapytaj skad maja jego numer, tez podejrzewam ze Twoj maz sie gdzies "oglasza"

Gość pata taj
zaproponuj zmiane numeru (skoro to jest tak nagminne)