Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patrycjaa19991

Zaręczyny???????????????????

Polecane posty

Gość Patrycjaa19991

Dzisiaj mój chłopak napisał mi smsa "Kochanie mam do Ciebie dziwne pytanie... Kiedy zgodziłabyś sie gdybym Ci się oswiadczył?" Na co ja odp ze jezeli chodzi o mnie to nawet i teraz ale zwarzając na Nasz młody wiek(ja 20 a on 21lat) i rodziców wolałabym z tym jeszcze troche poczekac... zapytalam tez czemu pyta na co on nic nie odp i cały czas mnie zbywal... Myslicie ze chodzi mu po glowie temat zarecyzn? Czy pytał tylko z ciekawosci??

Gość a ja mam przesrane
a na który palec której ręki wkłada się pierścionek zaręczynowy?

Gość jshdcsdcndxnc
nie decyduj się na razie na to wiem co mówię sama zaręczyłam się w tak młodym wieku a potem wszystko się rozsypało....najpierw dobrze sie zastanów nie rób nic pochopnie

Gość myśli kiedy ma się
oświadczyć tej drugiej

Gość Patrycjaa19991
własnie tego się boje... Że teraz jest cudownie a po czasie może się wszytsko rozsypać.. zaręcyzny niby zawsze zerwać mozna ale jest to wiekszy bol i rozczarowanie wtedy nie tylko dla mnie ale i dla moich i jego bliskich... Jestemy juz razem długo bo 3 lata ale roznie bywalo... Nawet 2 razy sie rozstalismy... :)

Gość tabsy
my byliśmy razem 2,5 roku potem nie całe pól zaręczeni. Wiesz psuło się i to skończliśmy a najgorsze były pytania "a co się stało" "a dlaczego" albo "przecież byliście zaręczeni"

Gość Patrycjaa19991
No i własnie tego się boje... Bardzo go kocham ale nie wiem czy na tyle jest stałe Nasze uczucie by już teraz decydować się na taki krok... Chociaz nie ukrywam ze BARDZO bym chciała... Z drugiej strony;p ja juz sobie tak gdybam a moze on tak poprostu zapytał...

Gość a ja mam przesrane
jesteście jeszcze gówniarzami i macie mnóstwo czasu na poważne życie i problemy, na pieluchy i obsrane bobasy. Bawcie się, używajcie życia, spełniajcie marzenia, róbcie karierę, poznawajcie ludzi a na dojrzałe decyzje przyjdzie czas koło 30-tki.